Akurát som dojazdil 2hoďky na trenažéry, moc mi to dnes nešlo, ale aspoň som dostal nápad, že som tu už "dávno" nezaložil novú tému, tak ju práve zakladám, a síce:
Aká bola zatiaľ vaša najdlhšia prejdená vzdialenosť na biku, kde, prípadne najdlhší pobyt na trenažéry, prípadne iné " šialenstvo " spojené s vašim dvojkolesovým miláčikom ???
MTB Trans Malé Karpaty, t.j. z Nového mesta nad Váhom do Čachtíc odtiaľ na Čachtický hrad a ďalej po hrebeni MK až do Bratislavy-Vajnor.
140 km, cca 9,5hodiny
Hmmm... tento rok je to u mňa pomerne bieda. Najdlhšia štreka bola Žilinská 24hodinovka kde som dal "len" 185km/4800m za 13:12 hod. Vlani to bolo na ceste 236km/1700m za 7:51 hod. zase počas 24hodinovky (tentokrát pri Brne).
Oboje beriem ako veľmi pekné spomienky, aj keď rozbitý som bol po oboch asi rovnako. No v trojici sme na ceste natočili slušných 735km a skončili na fajnovom 5. mieste (na to že sme krčmový tím a v silnom vetre sme si to celé poctivo odkrútili za vlastné ).
Zatiaľ 3x Nitra - Liptov a 1x opačne na ceste rôznymi trasami sám
1. 234 km, 2400 m, 8,5 hod
2. 238 km, 2400 m, 9,5 hod
3. 250 km, 2700 m, 10 hod
4. 245 km, 1400 m, 8 hod
Asi 235km...Neviem kolko bolo nastupanych metrov ale kopcekov bolo na trase dost. Poprad-Vernar-Telgart-Šumiac-Kráľova Hoľa-Telgart-Dobbsinska Ladova Jaskyna-sedlo Kopanec-Hrabusice-Levoca-Uloza-Tichy Potok-Lipany-Ľutina-sedlo Cergov-Bardejov
az som si to musel naklikat do mapy bo uz som nepamatel presne takze vt svit a nazad 290 km podla mapy http://www.bikemap.net/route/1318963 trvalo mi to rovnych 10 hodin cisteho jazdenia (sli sme davaja na cestakoch) to ze som potom skoncil s upalom tu spominat radsej nebudem
Ja som sa v 2005 rozhodol, ze domov do Hriňovej skúsim ísť po 10 rokoch v Ba
konecne i na horaku, nie len autobusom ako nejaky kufrikar
a tak som vyrazil z Ba o 06:45 s 2kg bananov a 3l hrbom v rupsaku,
Ritchey Z-Maz nafukane na 4atm.
Stale na vychod cez Samorin, Komarno, Sturovo,
kde som obedoval pri Dunaji a obdivoval katedralu,
potom uz len na sever cez Kubáňovo, Dudince do Zvolena.
A vecer o 22:00 som dorazil totalne zničeny do Hriňovej, 293.4km, priemerka 25.3, cas jazdy 12:33,
=> az 3.5 hodiny som oddychoval lebo nie nohy,
ale rit a gule ma poslednych 200km nenormalne boleli
a este tyzden som bol total impotent.
Tento rok bola najdlhšia štreka hrebeňovka Javorníkov. Celkovo 155 km, 2450 výškových metrov a zhruba 50% asfalt. Celkovo najdlhšií výjazd bola minuloročná 24ka. To som natočil v sólovke 306 km.
A ešte pre zaujímavosť tento rok mám zatiaľ dákych 17 výjazdov dlhších ako 100 km
A vecer o 22:00 som dorazil totalne zničeny do Hriňovej, 293.4km, priemerka 25.3, cas jazdy 12:33,
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja by som chcel skusit 300
je to slusna porcia ale je to zdolatelne... ved aj zopar ludi z tohto fora by o
tom vedelo rozpravat
a trasa? MT-BB-BR-vernar-PP-LM-RK-MT -naopak by to bola samovrazda
A vyletov medzi 100 a 200 km bolo kopec.
Toz tak.
mne stacilo 100 vo velkej fatre-nikdy viac
p.s. este ze existuju cestaky
140 km, cca 9,5hodiny
http://www.treking.cz/cyklistika/tokaj-tour.htm
Určite však nie najťažšia, pretože prevýšenie bolo relatívne nízke (m/km) a až na Tokaj hegy všetko asfalt...
Vy 250? Tak potom my 260
Silva: klobuk dole, pekna streka na zenu
Oboje beriem ako veľmi pekné spomienky, aj keď rozbitý som bol po oboch asi rovnako. No v trojici sme na ceste natočili slušných 735km a skončili na fajnovom 5. mieste (na to že sme krčmový tím a v silnom vetre sme si to celé poctivo odkrútili za vlastné
okolo celeho Neusiedlerka a naspat do BA
cisty cas jazdy cca 10 hod, ale mlel som uz z posledneho
1. 234 km, 2400 m, 8,5 hod
2. 238 km, 2400 m, 9,5 hod
3. 250 km, 2700 m, 10 hod
4. 245 km, 1400 m, 8 hod
konecne i na horaku, nie len autobusom ako nejaky kufrikar
a tak som vyrazil z Ba o 06:45 s 2kg bananov a 3l hrbom v rupsaku,
Ritchey Z-Maz nafukane na 4atm.
Stale na vychod cez Samorin, Komarno, Sturovo,
kde som obedoval pri Dunaji a obdivoval katedralu,
potom uz len na sever cez Kubáňovo, Dudince do Zvolena.
A vecer o 22:00 som dorazil totalne zničeny do Hriňovej,
293.4km, priemerka 25.3, cas jazdy 12:33,
Ale ten pocit stal zato.
A ešte pre zaujímavosť tento rok mám zatiaľ dákych 17 výjazdov dlhších ako 100 km
293.4km, priemerka 25.3, cas jazdy 12:33,
Ale ten pocit stal zato.