Dost sa bojim tej lesnatej casti ktora je medzi Lubochnou a Ploskou ci tam na mna nevyskoci nejaky maco, tak preto cim viac nas bude tym lepsie. Planujem to na mesiac august mozno jul. Najlepsie bude ked ten biker bude z Prievidze alebo okolia Martina.
no ako píše bobr až po repište je to tlačenica a nosenica, nič pre bike.. ja chodím zvažnicou od hajabačky na sedlo a trevarzujem dalej zvažnicou až za repište odtial už klasika hore cez rybovske a td
tak teraz neviem. raz som to išiel ale to bolo dávno na starom oceláku a vtedy to veru nebolo nič moc no teraz už je skill aj forma
lto Certova brana sa to vola
tak teraz neviem. raz som to išiel ale to bolo dávno na starom oceláku a vtedy to veru nebolo nič moc no teraz už je skill aj forma
Je to tam náročnejšie ale da sa na bajku... ide skôr o ten smer - lepšie je z kriznej na smrekovicu ako naopak. Napríklad taký suchý vrch sa da od kriznej zozjazdovat, ale opačným smerom je to polhodina tlačenia/nosenia bajku...
Cast od Ploskej po Smrekovicu je fajn, ale presne v tom smere, ako som to napisal
Žiadna sláva
post874274.html#p874274
No, nebolo to zlé, ale hrebeň je hrebeň