Niekto z okolia VK čo má prehľad o tratiach v okolí (ak vôbec existujú), alebo chodí na akcie mimo okresu? Ako pozerám tak všade minimálne 150-200km cestovanie.
Kosihovsky Kamenny vrch, pekny singlac dole, druhou stranou technicky kratky kusok. Benda, tam je tusim vyhliadka.
Okolo Hrusova tiez singlac, inak pekny pojazd. Krasny pojazd popri Litave, hlavne zrana. Inak kratky pekny usek na Cabrad.
Trubiaci kamen/Krizne cesty. Horne Strhare. Celkovo po Krupinskej planine za sucha je to pekne jazdenie. Odporucam nieco, co je vhodne na dlhe zvlnene zvaznice, asi 29er, nie AM/EN bajk. Potom uz len sa tahat smerom Krupinu, Sitno.
No a na koniec samozrejme, to naj .. Madarske Borzsony. Je to do stredu pohoria vzdusnou ciarou 40km a pojazdit sa tam da viac nez paradne. Aj AM/EN Hned by som sa prestahoval do Velkeho Krtisa. Ale len na chvilu
To som vedel, ze si to vsimnes .. ale ja som sa tiez divil, ked som to videl .. hlboko som sa zamyslel a nakoniec som s uzasom zistil, ze ako blizko je vlastne jedno paradne pohorie. Len keby tie znacenia nerobili po madarsky
No, takychto peknych cesticiej je tam u vas myslim velmi malo. Len zvaznice ...
Inak pozeram, 40km vzdusnou ciarou je Filakovo , tam sa popri hradoch asi da nieco pojazdit, este som nebol, len sa chystam. A potom 50km vzdusnou mas este Madarsku Matru. Vyzera slubne, aj ked male. Nebol som tam ale. Asi vlakom do Hatvanu, ale to by jeden musel vediet madarsky .
Áno môžeš je to oficiálna cesta pre motorové vozidlá, vždy bola, možno sa ju chystajú uzavrieť pre potreby vojsk až po otvorení tej čo je v rekonštrukcii. Na tú žltú čo ti tam kúsok vidno už nemôžeš, tam je vrátnica s hliadkou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Okolo Hrusova tiez singlac, inak pekny pojazd. Krasny pojazd popri Litave, hlavne zrana. Inak kratky pekny usek na Cabrad.
Trubiaci kamen/Krizne cesty. Horne Strhare. Celkovo po Krupinskej planine za sucha je to pekne jazdenie. Odporucam nieco, co je vhodne na dlhe zvlnene zvaznice, asi 29er, nie AM/EN bajk. Potom uz len sa tahat smerom Krupinu, Sitno.
No a na koniec samozrejme, to naj .. Madarske Borzsony. Je to do stredu pohoria vzdusnou ciarou 40km a pojazdit sa tam da viac nez paradne. Aj AM/EN
Inak pozeram, 40km vzdusnou ciarou je Filakovo , tam sa popri hradoch asi da nieco pojazdit, este som nebol, len sa chystam. A potom 50km vzdusnou mas este Madarsku Matru. Vyzera slubne, aj ked male. Nebol som tam ale. Asi vlakom do Hatvanu, ale to by jeden musel vediet madarsky .
http://soda.o2.sk/ludia-a-miesta/11-dovodov-preco-sa-do-velkeho-krtisa-urcite-neoplati-cestovat/
Vdaka
Vidim tam toto, ale je to cez Lest, tak neviem ako to je.