Nakoľko sú podmienky na jazdenie na biku vcelku vhodné, rád by som pozval všetkých mrazuodolných bikerov zo ZA aj z blízkeho okolia na vianočný výjazd na Polom. Stretnúť by sme sa mohli cca o 10.00 príp. 10.30 na moste na Bulvári, trasa klasicky cez Višňové, popod Hoblík a asfaltka, dole smerom do Strečna, do cca 3 hodiniek by sme boli späť, aby sa nenarušil pokojný priebeh sviatkov. Dúfam, že aká taká inverzia ešte aj v pondelok bude, takže by sme sa mohli aj trochu poopalovať. Pripomienky sú samozrejme vítané.
neviem koho je to bajk ten kubánec ale je to labužník
Tie Wildgrippery su najlepsie plaste ake sa kedy vyrábali .. Tvrdá zmes, skoro neznicitelne, defekty.. defe čo? jazdia za kazdychpodmienok sucho blato listie korene šutolina ..
jfab, foxik to myslel asi tak, že tie nové micheliny už nestoja za nič čo sa týka zmesi, drolia sa. inak tieto konkrétne - HOT S - sú vcelku mäkké a veľmi prilnavé.
Co je dobre na tvrdej zmesi? Mozno snad to, ze ju nezjazdis za dlhe roky, ale o dobrej prilnavosti k povrchu sa hovorit neda.
tie plaste som jazdil dve sezony .. dve sutaznemaratosnke sezony ... a ci som bol na bahennom kupeli v sulove alebo na vyprahnutých topolčiankach vzdy som nevidel som rozdiel v istote toho plasta ... dovolujem si povedat ze jeho tvrdost zmesi nie je podmienena stratou istoty na mokrom podklade ...
tak ale pokial v odvrátenom svahu vybehnes na slizký koren tak ta ani najmakksia zmes od Hutchinsonu nezachrani pred pádom.
Vela plastov som sice nepojazdil, ale istejsie by som sa citil zrejme na plasti s makkou zmesou. Na druhej strane ak je vzor na nic, ani makka zmes ho nezachrani. A plaste su dalsia velmi individualna zalezitost. Kazdy ma rad nieco ine.
Vela plastov som sice nepojazdil, ale istejsie by som sa citil zrejme na plasti s makkou zmesou. Na druhej strane ak je vzor na nic, ani makka zmes ho nezachrani. A plaste su dalsia velmi individualna zalezitost. Kazdy ma rad nieco ine.
k tym Michellinom (sorry za OT) zatial som jazdil Country mud (to iste co XCR ale droty) a teraz XC AT ale ked som presiel z Kendy na tie Country mud tak som len usta otvaral po asfalte idu bez velkeho odporu a su stavane do blata tam boli super ale aj v lese a na strovych zakrutach kade sa chodi velkou rychlostou ma pekne drzali ale je prevda ze su maksie ale jazdne vlastnosti 100bodov tieto AT su v pohode ale mam pocit ze Country mud bol lepsi najma v drzani bocnom ked zoderem tieto berem XCR
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tie Wildgrippery su najlepsie plaste ake sa kedy vyrábali .. Tvrdá zmes, skoro neznicitelne, defekty.. defe čo? jazdia za kazdychpodmienok sucho blato listie korene šutolina ..
jááj ...
prepácte nechal som sa uniesť
inak krásne to počasie. krásna to panoráma
tie plaste som jazdil dve sezony .. dve sutaznemaratosnke sezony ... a ci som bol na bahennom kupeli v sulove alebo na vyprahnutých topolčiankach vzdy som nevidel som rozdiel v istote toho plasta ... dovolujem si povedat ze jeho tvrdost zmesi nie je podmienena stratou istoty na mokrom podklade ...
tak ale pokial v odvrátenom svahu vybehnes na slizký koren tak ta ani najmakksia zmes od Hutchinsonu nezachrani pred pádom.
suhlas
Drzia dobre, ale mohli by aj lepsie...
Inak k teme sa to nehodi, ale ked ste uz zacali.
jeden lepsi naklon na lesnej asfaltke aaaaaaaa