Zdravim, tak sme sa dohodli na piatok- volny den trochu vyrazit, my Presovcania pojdeme vlakom do Margecian odtial na Kojsovku-> Vysoky vrch-> Kysak->Sopotnica-> Pillerov mlyn-> Kendicky kriz-> Presov. Myslim, ze tie zjazdiky su dostatocne motivujuce...kto chce, nech tu napise a moze sa pridat. Stretko kdekolvek na trase a dame nejaky fotosession...
Znie to lakavo...daj zhruba cas, kedy by ste boli na Kojsovke, alebo aspon kadial pojdete na Vysoky-tam je tych moznosti neurekom po Pillerov mlyn by som sa vedel "zviest" s vami
Ja som sa na piatok nechal zlákať na trasu PO - Kecerovský Lipovec - Makovica - hrebeňovkou po červenej späť do PO. Tak teraz váham. Doplň miesto a čas stretávky.
predpokladám.....
Margecany - Perlova dolina Kojšovka (z 350 mnm na 1200 na 14 km)
mate čo robit
po červenej na Lajošku, alebo z Kojšovky na Opatku ?? do Belej a dalej na Vysoký ? po červenej na Janošikovu baštu a dole do udolia Hornádu a Sopotnice .....a do PO
to je kolko aspon 100vka ak nie viac....
Z Kojsovky na Vysoky by som to zobral maratonskou tratou cez Belu ... celkovo to moze byt nieco cez 100 km ... je co robit na celej trase ... este uvidim, ako mne vyjde cas, ale laka ma to ...
Tazko povedat kedy budeme na Kojsovke - v Margecanoch sme cca 8:43. Neviem kolko trva stupanie na Kojsovku z Margecian - cca 1,5 hodiny? Z kysaku ideme rychlikom dargov ktory ide cez KE, takze Kosicania to mozu nastupat s nami... Stretavka pre Presovcanov je predbezne o 7:45 na vlakovej stanici v PO - vlak odchadza 7:59... Ak sa nieco zmeni tak to sem napisem.
PS: Z kojsovky na vysoky sa pojde po cervenej znacke.
Zavisi od toho, kadial...najjednoduchsie to je Perlovou dolinou, akurat, ze je to asfalt...ak by ste chceli nieco "drsnejsie", tak z Kojsova ide hore lesna cesta, no ku koncu treba tlacit hore zjazdovkou. Mozno niekto skusenejsi pozna nejake dalsie moznosti. Vzhladom na planovanu trasu by som na vasom mieste isiel tou Perlovou, je to asi viac km, ale da sa ist cely cas na bajku.
Este koli predstave, nieco podobne aj ked v inom poradi...
...z Margecian na Kojsovku mi to trvalo cca. 2,5hodiny, ale mal som uz nieco v nohach a zasiel som aj do Gelnice na pumpu doplnit zasoby, bo sa mi nejako rychlo minuli Horalky
Ak ta to potesi, ku koncu som mal toho uz plne zuby
Nepotesi, ale viem si to predstavit. Taketo vylomeniny som zvykal (nie az take) robit ked som si chcel dokazovat, ze som dobry. Teraz uz viem, ze som dobry , takze uz sa o to nepokusam.
Ak ta to potesi, ku koncu som mal toho uz plne zuby
Nepotesi, ale viem si to predstavit. Taketo vylomeniny som zvykal (nie az take) robit ked som si chcel dokazovat, ze som dobry. Teraz uz viem, ze som dobry , takze uz sa o to nepokusam.
Tak u mna je uz definitivne jasne, ze v piatok nikam nepojdem, ale stravim den prenasanim veci zo stareho bytu do noveho, cize stahovanim sa ... a asi aj sobotu tym zabijem a bojim sa, ze aj nedelu ... a to ma byt vonku tak krasne ... a to som sa na to tesil ... lenze vzdy ked sa na nieco tesim, tak mi do toho nieco pride ... ale na druhej strane, budete o nieco rychlejsi, kedze Vas nebudem brzdit (v poslednej dobe si fakt pripadam ako brzda, furt posledny) ... tak si uzite pekny vylet, spravte vela vela fotiek, z ktorych sa budeme moct vsetci na tomto fore kochat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Margecany - Perlova dolina
mate čo robit
po červenej na Lajošku, alebo z Kojšovky na Opatku ?? do Belej a dalej na Vysoký ? po červenej na Janošikovu baštu a dole do udolia Hornádu a Sopotnice .....a do PO
to je kolko aspon 100vka ak nie viac....
PS: Z kojsovky na vysoky sa pojde po cervenej znacke.
Ak by ste niekto chcel dosiahnut svoj vrchol
...z Margecian na Kojsovku mi to trvalo cca. 2,5hodiny, ale mal som uz nieco v nohach a zasiel som aj do Gelnice na pumpu doplnit zasoby, bo sa mi nejako rychlo minuli Horalky
Nepotesi, ale viem si to predstavit. Taketo vylomeniny som zvykal (nie az take) robit ked som si chcel dokazovat, ze som dobry. Teraz uz viem, ze som dobry
Nepotesi, ale viem si to predstavit. Taketo vylomeniny som zvykal (nie az take) robit ked som si chcel dokazovat, ze som dobry. Teraz uz viem, ze som dobry
...to vies, ja som este bars mlady...