No ja som skor myslel tu trat,na ktorej bol zavod v endure cez bikfest.Ale inak da sa aj v parku jazdit,len to treba slapat,bo vleky stoja.Cize nic moc... Keby si to chcel ist kuknut,mozme.
páni, hľadajú sa dobrovoľníci na reguláciu dopravy na križovatke počas preteku na javorinskej časovke túto sobotu, ak by mal niekto záujem tak mi napíšte do správy
Aha. A ako to je cez víkendy niekde na ich stránke som čítal že tam púšťajú len vo dvojici. Len neviem či to mysleli že otvárajú len vtedy keď sú dokopy dvaja ľudia tam, alebo že tam sám človek nemôže ísť.
no to neviem co mas za info ten vlek je pusteny od 10 do 6 vecer , a pusteny je stale len ho vypnnu ked na nom nikto neni , ale inak ide cely den , samozrejme 13e sa plati za vlek
Cau.V nedelu nemozem,ale nepojdes v utorok radsej?Je sviatok...
neviem či nepojdem do roboty v utorok (rakušania nemajú voľno) ale ten inovec sa mi vidí v nedeľu. ak sa mi podarí dostať dajako do TN tak sa pridám, ak nie tak veľa zdaru prajem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Este neviem. Bol som mimo biku takmer 2tyzdne. Zajtra pobeham okolo bezovca a buduci tyzden nieco naplanujem
A tam sa dá jazdiť cez týždeň zadarmo ? Nepôjdeš tam tento týždeň ešte ? Mohol by som sa pridať keby si tam išiel ?
Aha. A ako to je cez víkendy niekde na ich stránke som čítal že tam púšťajú len vo dvojici. Len neviem či to mysleli že otvárajú len vtedy keď sú dokopy dvaja ľudia tam, alebo že tam sám človek nemôže ísť.
V nedelu vyjazd Povazskym Inovcom z TN vid tu.
neviem či nepojdem do roboty v utorok (rakušania nemajú voľno) ale ten inovec sa mi vidí v nedeľu. ak sa mi podarí dostať dajako do TN tak sa pridám, ak nie tak veľa zdaru prajem