Dnes Boroviste z Tematina - cesta vyschnuta, hlina rozrypana, vsade kopec sisiek a pozarastanych usekov kde sa bez zosadnutia neda prejist.
Okrem toho tam pribudlo kopec novych tabul ze akekolvek aktivity ktore mozu ohrozit tunajsi vodny zdroj su zakazane - neviem ci to ma nejaky vplyv aj na cyklistov ale usudnujem ze ano
Zajtra Panska-bezovec-tematin sa nikto neprida?Popripade inde niekam..?
dam ti vediet večer. Lebo este cakam ako sa rozhodnu kamarati ktorý chcu pojazdit Male karpaty. ak nepojdu mám v pláne íst na Pansku ale potom dole enduro trat. Tam by sme sa potom rozdelili ak máš v pláne Bezovec. Ale ako píšu hore Ihelník Borovište zarastené takže zrejme sa zase caka na mna kým to tam prestrihám:)
Ok,sa ozvi ked tak.A to so zlomenou rukou jazdis?Ci?
To som sa vcera zlakol kedze ma to bolelo dnes som sa zobudil a vyzera to v pohode. Zajtra uz by to malo byt lepsie. Niesom futbalista ale cyklista daco znesiem:)
dneska som si konecne vyskusal ten obnoveny chodnik, aj za mokra pekne zjazdny samozrejme nie vsetko je ideal a k tomu idealu by to chcelo vela kopania . Trnky brnky krasne vyjazdeny. Tolko bikerov ako dnes som na Plesivci este nestretol
Ahojte, dneska som išiel po tej modrej trojuholníkovej značke k tomu vysielaču na kamennej a prišiel som až k nejakej tabuli (salašky). Pokračovalo to ďalej ale vyzeralo to tak zanedbano trocha. Preto som to aj otočil naspäť. Oplatí sa tade pokračovať ďalej kam to vedie ?
No treba sa dobre rozkukat,ale ked pojdes od vysielacu k tej tabuli,tak asi 150m pred nou doprava.Keby si chcel,mozem ti to ukazat.Ja sa tam chodim povozit skoro kazdy den.
ja som zatial 2x hladal neuspesne tu trat ale ja som ju hladal pod vysielacom nie smerom na salasky ale sa mi zdalo ze som ju aj videl ale bola dost zapadana listami asi preto od polky ju viem najst ale od vysielacu som este nesiel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Okrem toho tam pribudlo kopec novych tabul ze akekolvek aktivity ktore mozu ohrozit tunajsi vodny zdroj su zakazane - neviem ci to ma nejaky vplyv aj na cyklistov ale usudnujem ze ano
dam ti vediet večer. Lebo este cakam ako sa rozhodnu kamarati ktorý chcu pojazdit Male karpaty. ak nepojdu mám v pláne íst na Pansku ale potom dole enduro trat. Tam by sme sa potom rozdelili ak máš v pláne Bezovec. Ale ako píšu hore Ihelník Borovište zarastené takže zrejme sa zase caka na mna kým to tam prestrihám:)
To som sa vcera zlakol kedze ma to bolelo dnes som sa zobudil a vyzera to v pohode. Zajtra uz by to malo byt lepsie. Niesom futbalista ale cyklista daco znesiem:)