Potrebujem daky jazditelny/slapatelny chodnik/zvaznicu z Bziniec na Salasky a odtial (asi cez klasicku zvaznicu) na Rodrigueza .. kvoli uplnem u-uplnemu prechodu MK. V marci som to nestihol skumat. Ale na druhej strane, tento rok to asi nepojdem ..
videl si tie vrstevnice pod salaskami. Nejaku zvaznicu sme na vrchu videli smerom Bzince ale nemyslim si ze to je slapatelne naviac je to dost blatové. Daj si aj ty ten trail od Salasiek. Bude sa ti to lubit. Je to tak ked chces skocis si ked nechces nemusis.
isli sme este dva sice len max 400 metrove traily ale oto vyzivnejsie hlavne ten z kamenolomu. toby mohol mat Kaprak na testovanie partakov na vyjazdy:) dá sa to aj za hodinu ale niesom ty alebo Lto:)
Potrebujem daky jazditelny/slapatelny chodnik/zvaznicu z Bziniec na Salasky a odtial (asi cez klasicku zvaznicu) na Rodrigueza .. kvoli uplnem u-uplnemu prechodu MK. V marci som to nestihol skumat. Ale na druhej strane, tento rok to asi nepojdem ..
z miestnej časti Bziniec - Hrušového (ako je motorest Barunka) je isto nejaká trasa tým smerom.. kedysi sme tam šli ešte zo zš na výlet na čachtičák, tam sa v podstate ani nie je kde stratiť, ale možno to niekto z miestnych bikerov má aj pojazdené a pridá gpx
No, potrebujem zaradit do trasy Salasky, ako najvyssi kopecbod severnych MK .. viem kade siel wukie, ale je to strme asi a zakonarovane. Vsetci by len stavali skakacie chodniky smerom dole a smerom hore, pre tych co radi slapu do kopca, nezostane nic .. pojazdit urcite rad pojazdim hento, len v ramci prechodu MK by som rad trosku predlzil trasu, potrebujem to rozumne natiahnut na kompletny prechod, vratane Klenovej a asi casti Rozbehov.
na salasky sa da aj z tej zelenej z Hrusoveho, len teba asi v polovici tej zelenej odbocit prudko do lava, no ci je to slapatelne alebo nie , tak to neviem.
bobris : 5000 .. minuly rok som to siel, ale nevydalo na 5k (len 4900) a nebolo to z Bziniec .. problem je doprava, vlak do NmnV prichadza cca 7:05 , co je pomerne dost neskoro, presun do Bziniec tiez nieco stoji .. nie som dupac, takze mi to trva straasne dlho :s ... vsetko musi byt slapatelne a rychle, inak sa to neda. Jedina vynimka je vynesenie bajku na Zaruby, to sa neda zial nijak obabrat. Ale tento rok to nehrozi, leda by sa stal zazrak
nejake osobaky chodia ze o 600 prichod, ale asi len cez tyzden? respektive potom rychlik 23:45 a nastup do pedalov o 01:00 nieco clovek potiahne so svetlom a ked su najdlhsie dni tak okolo 4tej rano to uz zacina vychadzat ci kedy
lto Ahoj, nemam priamo z Bziniec ale z Hrusoveho. Je to vsak dost strme - nechcem plasit ale hrozi tam aj tlacenie. https://www.strava.com/activities/375921159
Alebo o malo dlhsia no pekna a pohodova slapanica s vyrovnanym sklonom v 2 polovici. A ako sa budes blizit k 1/2 stupania od Hrusoveho (kde sa trasa ako keby toci do protismeru - niekde okolo 2km podla prilozeneho .gpx) su po lavej strane sice zarastene ale celkom pekne skalky).
nuz aspon sa mas naco tesit ten zo Salasiek je asi najlepsie co som kedy siel tu v okolí. Su tam sice dorobene skoky ale da sa to všetko skakat okrem dvoch troch s gapom to mi hlava nedovoli ale na jesen vyskusam aj tie. Je to asi na 1:30 ale ked sa to spoji s rodrigezom ,plesivcom, trnkami bude to top bikersky den pre kazdeho
To budú asi tie, kde som si na jar narazil rebrá . Jeden ten gap som nedoletel a zadným kolesom trafil hranu. Celkom pekne ma katapultovalo do vzduchu
Ahojte prosím Vás, súrne zháňam ešte dnes dušu 26x 2,5 minimálne. Kľudne aj nejakú starú použitú za dobrú cenu . Nepovaľuje sa niekomu taká duša doma zbytočne ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
videl si tie vrstevnice pod salaskami. Nejaku zvaznicu sme na vrchu videli smerom Bzince ale nemyslim si ze to je slapatelne naviac je to dost blatové. Daj si aj ty ten trail od Salasiek. Bude sa ti to lubit. Je to tak ked chces skocis si ked nechces nemusis.
isli sme este dva sice len max 400 metrove traily ale oto vyzivnejsie hlavne ten z kamenolomu. toby mohol mat Kaprak na testovanie partakov na vyjazdy:) dá sa to aj za hodinu ale niesom ty alebo Lto:)
z miestnej časti Bziniec - Hrušového (ako je motorest Barunka) je isto nejaká trasa tým smerom.. kedysi sme tam šli ešte zo zš na výlet na čachtičák, tam sa v podstate ani nie je kde stratiť, ale možno to niekto z miestnych bikerov má aj pojazdené a pridá gpx
https://www.strava.com/activities/375921159
Alebo o malo dlhsia no pekna a pohodova slapanica s vyrovnanym sklonom v 2 polovici. A ako sa budes blizit k 1/2 stupania od Hrusoveho (kde sa trasa ako keby toci do protismeru - niekde okolo 2km podla prilozeneho .gpx) su po lavej strane sice zarastene ale celkom pekne skalky).
To budú asi tie, kde som si na jar narazil rebrá