mali ste ist na Inovec
Javorinu vidiet nebolo, iba na druhej strane Vtacnik, Strazov, v dialke aj Klak a Velka Fatra (mozno aj Nizke Tatry, ale nie som si isty)
Veru utne Zo Strazova bolo vidiet chvilu potom aj Pansku Javorinu a pri Strazove bola hmla len do 700mnm , takze som si bol isty, ze aj ked Javorinu nevidim, je tam inverzia.
ad. Velka Javorina vcera - tak som siel pozriet - prekvapivo som tam nikoho na biku nestretol (ale stopy boli na hrebeni) a vlastne aj pesiakov, ze skoro nula. ale policajti sa aspon vyviezli hore na popozeranie za nase dane
takto bolo:
Policajtov som stretol včera na asfaltke z Topoleckej na Kub. Vrch. Na hrebeni to bolo o hubu, taká bola námraza, že sa nedalo ísť po asfaltke hore k vysielaču. A v lese konáre padali od námrazy.
Dneska som vybehol na Inovec, konecne som isiel skor tak sa mi podarilo vyjst az na rozhladnu. Ze z nej vyhlad bude trochu mizerny som aj cakal, ale vyssiu ju zrejme nikto nepovoli(l) kvoli vedlajsiemu vysielacu. Ale aj tak je to velke lakadlo. Po seleckej ceste som stretal neuveritelne mnozstvo turistov, po skupinkach cca 80? Musel tam byt okolo obeda natresk. Na rozhladni pobede -9, ak sa tam chystate dnes silvestrovat (dakde som tu tusim daco videl?), tak sa veelmi teplo oblecte Pocasie ako dnes s tak cistou viditelnostou casto nebyva.
dnes som bol na javorine a podmienky takmer ideálne, šiel som po žltej hore, sneh udupaný, takže to pekne držalo, tlačil som len pár metrov pod cestou, kde aj na blate sú dosť často problémy s trakciou, hore total gýčové počasie, dole som šiel po zjazdovke a následne smerom ku chate na kýčeri, tam boli vyjazdené kolaje od auta a miestami to dosť tancovalo, potom som sa opäť napojil na žltú a tam to aj v zajzde dobre držalo na tom zmrznutom uchodenom snehu
Parada. Aj som mal v plane tam ist ale som prispal a pozrel webcam Inovca - tam zachuchlane tak som dal narychlo iba motkanie sa tuna v okoli Dolneho Srnia a Moravskeho Lieskoveho. Tak mi treba ked som prispaty - mohol som mat tiez gyc do prcic :]
ja som teraz došiel domov, bol som požltej a pohoda, tlačil som tak 30m maximálne, ale na parkovisku som sa otočil, ľudí ako nasratých všade a keďže som so psom, tak som šiel radšej dole, zjazdík nemal chybu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Javorinu vidiet nebolo, iba na druhej strane Vtacnik, Strazov, v dialke aj Klak a Velka Fatra (mozno aj Nizke Tatry, ale nie som si isty)
takto bolo:
http://www.holidayinfo.sk/sk/SkiparkKalnica