na Dubniku je Lastura a potom este od Sturovej skaly nieco... ak si na strave tak ti viem poslat link na cloveka ktory tam casto jazdi a vies si pozret kade to ide...
gpx-ka sa mi moc exportovat nechce ale ak by bol silny dopyt, tak sa hecnem
Išli sme tu Lasturu a aj este jeden z Kostolného len ten sme sli smerom hore
dnes som si vyskusal ten chodnik zo Salášky, moze byt zaver je az moc klukaty a viacej moznosti, ale niektore skoky uz moc na mna. Mam aj KOM takze nahanajte . Padol aj Drozdov chodnik, konecne pekne v kuse, teraz je to asi najlepsie prejazdne dazd vylestil skaly odporucam. Nakoniec este Trnky Brnky
Decent off topic ale po vymene brzd mi tu zostalo cele 120ml balenie DOT5.1 tekutiny od Finish Line, ktore uz nepotrebujem. Ak sa niekomu zide tak darujem.
Dobra sprava, koncova stupacia cast singla z Tematinu cez Boroviste je luxusne prepilena, pozor ale na konci zvaznice pred lukou, je tam spadnuty strom cez cestu
Dobra sprava, koncova stupacia cast singla z Tematinu cez Boroviste je luxusne prepilena, pozor ale na konci zvaznice pred lukou, je tam spadnuty strom cez cestu
Čaute, ten spadnutý macek je na konci zjazdu pri výjazde na lúčku, kde sa odbáča do lesíka vpravo. (červená lajna). Ja chodím alternatívu (zelená lajna), kedy po výjazde z lesíka na konci výšľapu z trailu - tesne na začiatku zjazdu na lúčku je odbočka vpravo do boriny - začína miernym výšľapom pokračuje borinou a plynule sa zatáča a pokračuje smerom nadol cez borinu. Zjazd dočasne končí odbočkou vľavo a vzápätí vpravo čo Vás vypľuje po krátkom záverečnom zjazde borinkou na pole. Po prechode poľom doľava, krátky zjazd a napojíte sa pri tom výjazde z klasickej trasy (červená). Profilovo je to v podstate rovnaký zjazd, akurát vás to vypľuje na vedľajšom poli. Menší problém nastáva ak je pole zorané, ale poľovníci väčšinou čoskoro vyjazdia koľaje nakoľko v borine sú posedy. Momentálne bola na zelenej alternatíve prerezávka takže je to tam trochu prašné a poorané po približovaní, ale zjazdné plynule a 99% zabudnutých odrezkov a konárov som odhádzal bokom. Na poli je strnisko a koľaje.
Novinka č.1:
Pribudli značené cyklotrasy v Hrádku - modré "C" smerom po doline, na Ypsilonke vpravo pod "Bobot" a vinie sa ako vrstevnica popod prírodnú rezerváciu Javorníček. Plynule sa napája na zelené "C" resp. žltú TZ pri odbočke na Tematín. Na tejto trase aktuálne prebieha aj prerezávka - uvidíme či kvôli trase, alebo kvôli ťažbe. Na spomínanej Ypsilonke sa taktiež odtŕha žlté "C" a smeruje rovno na chatu Javorníček ľavou dolinkou (Ypsilonka pri Kamennej horárni vľavo). Pri chate Javorníček sa točí spolu s modrou TZ, modrá TZ čoskoro odbáča do lesíka, ale žltá "C" pokračuje ešte asi 300 metrov až na vrchol stúpania po upravenej príjazdovej ceste k chate, kde odbáča vľavo do lesíka a zvážnica vás privedie až k lúčke, odkiaľ sa hravo pripojíte na hrebeňovku v sedle pod Skalinami. Chodieval som práve tadiaľto, dá sa to pohodlne vyšliapať.
Novinka č.2:
Ten spadnutý strom na konci zjazdu zvážnice z Bôrovišta už bol odstránený, keď som tadiaľ prechádzal.
double Pridal by som sa v sobotu, kedy chces vyrazat z NMnV? Nech si viem pozriet vlak z BA, mohli by sme ist potom smer PN pripadne aj dalej, pokial sa nam podari ...
rozlúčka s celou sezonou:) Podla počasia sa ešte uvidí. seth možme sa stretnut v cachticiach ale nemám v pláne íst smer PN ale motat sa a jazdti traily v okolý.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
gpx-ka sa mi moc exportovat nechce ale ak by bol silny dopyt, tak sa hecnem
Išli sme tu Lasturu a aj este jeden z Kostolného len ten sme sli smerom hore
Čaute, ten spadnutý macek je na konci zjazdu pri výjazde na lúčku, kde sa odbáča do lesíka vpravo. (červená lajna). Ja chodím alternatívu (zelená lajna), kedy po výjazde z lesíka na konci výšľapu z trailu - tesne na začiatku zjazdu na lúčku je odbočka vpravo do boriny - začína miernym výšľapom pokračuje borinou a plynule sa zatáča a pokračuje smerom nadol cez borinu. Zjazd dočasne končí odbočkou vľavo a vzápätí vpravo čo Vás vypľuje po krátkom záverečnom zjazde borinkou na pole. Po prechode poľom doľava, krátky zjazd a napojíte sa pri tom výjazde z klasickej trasy (červená). Profilovo je to v podstate rovnaký zjazd, akurát vás to vypľuje na vedľajšom poli. Menší problém nastáva ak je pole zorané, ale poľovníci väčšinou čoskoro vyjazdia koľaje nakoľko v borine sú posedy. Momentálne bola na zelenej alternatíve prerezávka takže je to tam trochu prašné a poorané po približovaní, ale zjazdné plynule a 99% zabudnutých odrezkov a konárov som odhádzal bokom. Na poli je strnisko a koľaje.
Novinka č.1:
Pribudli značené cyklotrasy v Hrádku - modré "C" smerom po doline, na Ypsilonke vpravo pod "Bobot" a vinie sa ako vrstevnica popod prírodnú rezerváciu Javorníček. Plynule sa napája na zelené "C" resp. žltú TZ pri odbočke na Tematín. Na tejto trase aktuálne prebieha aj prerezávka - uvidíme či kvôli trase, alebo kvôli ťažbe. Na spomínanej Ypsilonke sa taktiež odtŕha žlté "C" a smeruje rovno na chatu Javorníček ľavou dolinkou (Ypsilonka pri Kamennej horárni vľavo). Pri chate Javorníček sa točí spolu s modrou TZ, modrá TZ čoskoro odbáča do lesíka, ale žltá "C" pokračuje ešte asi 300 metrov až na vrchol stúpania po upravenej príjazdovej ceste k chate, kde odbáča vľavo do lesíka a zvážnica vás privedie až k lúčke, odkiaľ sa hravo pripojíte na hrebeňovku v sedle pod Skalinami. Chodieval som práve tadiaľto, dá sa to pohodlne vyšliapať.
Novinka č.2:
Ten spadnutý strom na konci zjazdu zvážnice z Bôrovišta už bol odstránený, keď som tadiaľ prechádzal.