Keďže som si povedal, že tento rok by som chcel najazdiť viac km ako po roky minulé, zúčastniť sa aj nejakých maratónov, a nechce sa mi jazdiť samému, zakladám túto tému, prostredníctvom ktorej Vám dám vedieť keď sa budem niekam chystať. Jazdím MTB aj cestu.
No a kto bude mať chuť, nech sa pridá!
posledný komentár: 2. 8. 2011 o 20:24
ked budu teploty okolo 20 a pan boh da, tak zozeniem turbiho aj doktora ebena aj mamelu aj buka aj seckych ostatnych peknych chlapcov a dame spolovne nake bajkoreggae...
jaaa len tymto prispevkom som chcel povedat ze som este stale pod parou po silvestri a ze bud v strehu! hehe
preco zajtra o siedmej robim?!!!
tak ma vyhodia jak nikdy... keby aspon povedali ze kvoli chlastu ale oni ze financna kriza a bla bla....
rasťo: rád by som išiel s Vami, ale 12:00 mi vyhovuje viac, Dudo mi nedvíha a Jezus je nedostupný, tak počkám, kým sa zobudia, dajte si almdudler aj za mňa
all: čas 12:00 predbežne platí, miesto stretnutia - za Prístavným mostom, ako sa odbočuje na "slovnaftársku" hrádzu, 500m pred JETkou, trasa - po slovnaftárskej hrádzi do Kyselice ku kompe a späť +-70km
A pár foteček...
Nedeľa, 4.1.2009, 10:00, dá niekto so mnou hrádzu?
max 3 hodiny, o 13:00 musím byť doma
skusim si dat budik na deviatu..
Niekedy sa rád pridám cez týždeň k vám, cesťákom.
tmax: v lese sa nedá dobre ustrážiť tepovka, čo je v prípravnom období veľmi dôležité.