pani poradte, chcel by som ist hreben Velkej Race, bol som raz Velka Raca - sedlo Prislop to bolo super da sa tam spravit nejaky okruh najlepsie bez asfaltu a co najviac chodnickov, a kde zacat ?
Čaves. Zajtra by som dal daky kratky(max. do 11:30 alebo poobede uz mi to je jedno) vyjazd. Ak ma dakto trasu a nema spaling partaka tak som k dispozicii alebo vymyslim ja.
Zdarec. Trosku to tu ozivim. Dnesny vyjazdik. Z Klokocova do Jelitova a potom po Kronerovom chodniku. Super trasa(mozem doporucit ten naucny chodnik).
Fotene mobilom takze nic moc.
pani poradte, chcel by som ist hreben Velkej Race, bol som raz Velka Raca - sedlo Prislop to bolo super da sa tam spravit nejaky okruh najlepsie bez asfaltu a co najviac chodnickov, a kde zacat ?
ono závisí koľko km chceš prejsť...hrebeň je klasika, z Rycierovej sa dá ísť po červenej na Mladú horu pekným zjazdíkom (i keď aj tam už teraz začali ťažiť) a tam to potom stočiť doľava späť smer Przegibek, zbehnúť do Rycierovej a vytrápiť sa na Raču a potom po hranici na Zwardoň....alebo po ten Príslop, vytlačiť tú stenu hore a pokračovať po hrebeni až pod Úšust a skúsiť doľava ten traverz...ale to už zase také terno nie je...
Ja ani veľmi nie, jazdím tade skôr dole kopcom, keď idem z Polomu. Môj najlepší čas tam je 44:56 (od odbočky z hlavnej cesty), pričom aktuálny top podľa Stravy je 36:24. A počítam že víťaz zajtra bude pod 30 minút Ja osobne budem rád ak to dám pod 43 minút v tom teple.
ja som zdravil Petra jeho som predbiehal z bublifukom na nose a teba kava som videl len pri kostole pri štarte oboch som vás poznal len podľa bicyklov ale v takom teple sa môžme na časy vysrať hlavne že sme neskolabovali
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fotene mobilom takze nic moc.
ešte chceš poradiť?
Asi sa zajtra pridam aj ja na to masove potenie.
Strava segment:
https://www.strava.com/segments/10122595?filter=overall
Tak vidíme sa zajtra, snáď sa tam nejak nájdeme. Veľa šťastia!