raňajky: na východ Slnka som vytlači na Soliskovú chatu a zjazd po zjazdovke
desiata: po ceste na Sliezsky dom, po žltej do Smokovca
obed: po ceste na Hrebienok, po modrej cez Štart do doliny Bielej vody
olovrant: po ceste Zelené pleso a dolu
na večeru: som chcel Prielom Hornádu, ale trochu ma zdržal presun a Hornád bol slabo zamrznutý, tak iba do SNV na vlak
viac fotos https://www.zonerama.com/6s8p/Album/1897474
Taka jedna namotavka z jesene (strimfla na konari
zaciatkom juna byva viac zabavy pri brodeni
Následne ešte vlaky nášho Náhodného dopravcu meškali tak vhodne, že som v Poprade stihol rýchlik, v ktorom má ohúril kožený vagón ... teda pokojne by som vymenil polhodinové meškanie za textilné poťahy ... edit: už mešká trištvrte hodinu...
Cize kto chce MTB v Tatrach tak na Start z Lomnice pekne popod staru lanovku od Grandu , Hrebienok ist po starej zjazdovke z lavej strany od zubacky nie z prava po asfaltke, Sliezsky uz po ceste je super povrch je uz samotne MTB ? a na Popradske sa dostanete terenom ponad elektrickovu trat cez vyhliadky. Na Strbskom sa da pojazdit potom toho viacej ci uz k skokanskym mostikom alebo okolo plesa ci rozne singlace. Vyborna MTB cesta vedi popod cestu slobody atd. V podstatne sa clovek vie dostat na horaku zo Strbskeho az do Lomnice iba MTB terenom ale pre neznaleho to nebude mozne ani Glevo to nepozna ? ten jazdi furt po ceste. Cize kto chce jazdit v TA3 je tu toho pozehnane...ale nie Zelene pleso ? to je cista grcka v lete.
posledný komentár: 23. 4. 2011 o 13:17
posledný komentár: 16. 4. 2006 o 0:31