Ak niekoho napadne lepsi nazov temy tak ju opravme. Ide zhruba o asi 5-6 bikerov. Chceli by sme pojazdit nieco pekneho v Alpach. Civilizacia byt nemusi, jazdit nalahko s doprovodnym vozidlom alebo hviezdicovo zo zakladne. Zhruba tyzden 60-70 km denne bez extremnych prevyseni a aspon jednu etapu niekam do vysky na "posteklenie" sebavedomia. Financne nenarocne (dochodcovia su na tom podobne ako studenti). Zatial mam par tipov CK Poznani a Kudrna.
Idu otazky do debaty: Mate niekto nejake dobre napady? Skusenost? Lepsie si to zorganizovat alebo ist cestovkou? Ine cestovky? Dakujem.
Na 60-70 km denne bez extremnych prevyseni si vyber radsej Donau RadWeg
Ja som bol pred tromi rokmi s www.adrentour.sk , pred dvomi rokmi s www.tulak.sk a minuly rok bez cestovky.
Cestovky boli v pohode. Viac sa mi pacil tulak.sk
(Ak ste 6 a viac, tak si myslim, ze sa da dohodnut v cestovke aj individualny termin, lokalita.)
Pokial mate zohratu partiu a auto, tak kludne aj bez cestovky.
Najlepsie je, ked v lokalite uz niekto bol a trochu to pozna, ale da ist aj podla teoretickej webovej pripravy
Nepises, ci chcete ist do kempu alebo do chaty, bungalowov. V kazdom pripade mimo sezony (maj-jun, koniec augusta, zaciatok septembra) je to lacnejsie a je vacsi klud.
Lepsi je van ako 2 osobne auta, lebo pri presunoch sa obetuje len jeden
Presuvat sa kazdy den je dost unavujuce. Aby si sa nemusel stale balit a presuvat, na jeden tyzden su asi ideal 1-2 lokality a hviezdicove vylety.
Tiez je lepsie ist niekam do Rakuska, sev. Talianska ako zbytocne dlho cestovat cez pol Europy...
Ja som bol v Cortine+Canazei a na Garde. Pekne lokality. Ak by si sa tam chystal. Mozem ti poslat nejake info/linky
Skus pohladat aj na www.bike-forum.cz
na garde je prenadherne. som tam bol nespocet krat (dokopy etwa 9 mesiacov, matka byva asi 30km od jazera) ale bez biku mozem len doporucit. a kempov je tam jak nas.....
skus pozriet CA Cyklotour. Ja som s nim bol posledne 2 roky na mojom vyvrcholeni sezony - minuly rok to bola Cesta velkych Alp a rok predtym MTB potulky v oblakoch. Urcite s nim dam nieco aj tento rok, ale zatial neviem co. Kazdu chvilu by mal na spominanej adrese zverejnit podniky na tuto sezonu.
To sice ano, ale nemusi to kazdemu vyhovovat co varia. teda ak je tam tepla strava,tiez sa mi nepaci ten priplatok za 1 osobu v stane. To je normalne diskriminacia.Nie ze by to bola neviem aka suma ale .....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som bol pred tromi rokmi s www.adrentour.sk , pred dvomi rokmi s www.tulak.sk a minuly rok bez cestovky.
Cestovky boli v pohode. Viac sa mi pacil tulak.sk
(Ak ste 6 a viac, tak si myslim, ze sa da dohodnut v cestovke aj individualny termin, lokalita.)
Pokial mate zohratu partiu a auto, tak kludne aj bez cestovky.
Najlepsie je, ked v lokalite uz niekto bol a trochu to pozna, ale da ist aj podla teoretickej webovej pripravy
Nepises, ci chcete ist do kempu alebo do chaty, bungalowov. V kazdom pripade mimo sezony (maj-jun, koniec augusta, zaciatok septembra) je to lacnejsie a je vacsi klud.
Lepsi je van ako 2 osobne auta, lebo pri presunoch sa obetuje len jeden
Presuvat sa kazdy den je dost unavujuce. Aby si sa nemusel stale balit a presuvat, na jeden tyzden su asi ideal 1-2 lokality a hviezdicove vylety.
Tiez je lepsie ist niekam do Rakuska, sev. Talianska ako zbytocne dlho cestovat cez pol Europy...
Ja som bol v Cortine+Canazei a na Garde. Pekne lokality. Ak by si sa tam chystal. Mozem ti poslat nejake info/linky
Skus pohladat aj na www.bike-forum.cz
skus pozriet CA Cyklotour. Ja som s nim bol posledne 2 roky na mojom vyvrcholeni sezony - minuly rok to bola Cesta velkych Alp a rok predtym MTB potulky v oblakoch. Urcite s nim dam nieco aj tento rok, ale zatial neviem co. Kazdu chvilu by mal na spominanej adrese zverejnit podniky na tuto sezonu.
Zdar!
Zdar!