neviem, co je to u teba super bike, ale ked sme tam boli minuly rok, tak tam bola jedna babenka, ktora nemala odpruzenu ani vidlu, ram zelezny, plaste neake 1,95 max. samozrejme sliky a na zadnom nosici batohy. mozno aj niekto najde foto.
dnesny vyjazd veelmo zaujmavy. po par km zacalo trocha prsat, tak padla pripomienka, ci to radsej neotocit. ale na stastie po 3-4 min. prestalo, tak sme sli.
kamienky smykali menej, ako som cakal, tak som si to mooc uzival. pridavam zopar foto. (ostatne jfab)
Počasie vyšlo nakoniec dobre, na to ako to vyzeralo. Hore sme si obliekli aj bundy, ale asi po kilometri zjazdu sme ich dali dole, lebo sme sa dobre zohriali aj v zjazde. Vidla mala dnes dobrú rozcvičku na tých kameňoch
Nevrav hop kým ... Zajtra ideme ešte na maratón A okrem toho Berco v nedeľu nejde, lebo večer odchádza na dovolenku a ja tým pádom musím zohnať nejaký iný odvoz.
Mam otazku, aby som vedel co ma caka ak sa mi podari tam ist. Smerom hore ste to v pohode vyslapali bez dotyku nohy so zemou abo sa nasli miesta nad sily priemerneho vikendoveho hobby bajkera?
Mam otazku, aby som vedel co ma caka ak sa mi podari tam ist. Smerom hore ste to v pohode vyslapali bez dotyku nohy so zemou abo sa nasli miesta nad sily priemerneho vikendoveho hobby bajkera?
Ja som to dal v pohode až hore. Teda až na pár prípadov, kedy mi kameň vypol SPD, keď som doň zakopol. Stačí trocha techniky a kondície a je pohodička.
Dalsie foto snad prida hajmi, ja som fotak nemal. Az na to, ze som v zjazde raz sekol, vyjazd sa mi pacil aj v pocasi, ktore spociatku bolo proti. Berco, vdaka za fotky.
Som si skoro nechty obhrýzol od nedočkavosti na fotky Dano. Vďaka ešte raz za krásny výlet. Budem z neho čerpať energiu ešte hodnú chvíľu. Jožovi som volal hneď ako si odišiel na vlak. Už *****al a páčilo sa mu. Som zvedavý ako dlho ho bude ruka bolieť. Ja som tie slabiny asi dobre trafil, lebo žiadna bolesť ani modrina neostali.
2all: Dovolím si povedať, že sme boli v sobotu s Lagondom ozajstní ameňáci krížený so zálesákmi.
Celkové parametre výjazdu:
65km, z toho terén cca 50km, z toho fest ťažký a miestami aj expozične dosť náročný terén cca 15-18km. Ešte stále som vytrasený ako Detva.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kamienky smykali menej, ako som cakal, tak som si to mooc uzival. pridavam zopar foto. (ostatne jfab)
Ja som to dal v pohode až hore. Teda až na pár prípadov, kedy mi kameň vypol SPD, keď som doň zakopol. Stačí trocha techniky a kondície a je pohodička.
odporucaju 3 zo 100 blaznov
Tak len na ukazku dve fotocky, bo fotak som zabudol a mobilom len na pamiatku ...
2all: Dovolím si povedať, že sme boli v sobotu s Lagondom ozajstní ameňáci krížený so zálesákmi.
Celkové parametre výjazdu:
65km, z toho terén cca 50km, z toho fest ťažký a miestami aj expozične dosť náročný terén cca 15-18km. Ešte stále som vytrasený ako Detva.