Zdravíčko. Potreboval by som poradiť ohľadne bajkov pre mňa a moju piateľku. Niečo sme už napozerali, ale ja osobne som sa v tom nevyznám a preto by som vás chcel požiadať o radu. Priateľke sa najskôr páčila Charisma 4 od CTM a ja som chcel Raptora 2. Najnovšie sa nám obom páči GRAND CANYON AL 5.9 / WMN. Jazdiť ich budeme v okolí Martina. Výška je 175 a 173. Ď za všetky rady
Len som chcel vedieť, či ich výbava je dobrá kúpa za tú cenu a ešte otazocka, či priateľke odporúčate tu verziu pre ženy, alebo rozdiely medzi nimi sú minimálne?
Ako je vysoká priatelka? Lebo tu charizmu má známa má 182 cm bike podla špecifikácii na stránke by mal byť Lko ale je to brutal krátke, tak radšej nech si to vyskúša. Inak všeobecne tie ženské geometrie rámov mi prídu skôr ako marketingový ťah.
Frajerka má 173 a ja 175 . Bol som sa včera popýtať v lokálnom bike centre a tam mi povedali, že sa veľmi neoplatia ani cenovo a aj servis sa ťažko zháňa... Vraj mám kúpiť ctm/dema. Tak neviem, či chcel poradiť alebo predať. Co mi na to poviete? Kolo by stál podobne osadený ctm? Lebo značka je nám sumak chceme Bang for buck
Kazdy predajca v kamennom obchode ti poradi znacku, ktoru on predava - lebo z toho on zije. Co sa tyka servisu, (az na par vynimiek) je z technickeho hladiska uplne jedno ci servisuju hardtail cube, dema, ctm a pod. Dalej, je tiez jedno aku znacku budes jazdit, ovela dolezitejsieje su geometria a vybava biku ako napis na rame pod lakom. Na tvojom mieste by som hladal hardtail na vzduchovej vidle s priemernou vybavou (kombinacia deore/slx/xt)
Vsak presne o to nám ide. Nájsť nejake bajky, čo majú slušnú výbavu za danú cenu najhoršie je, že vôbec nevidím rozdiel medzi rozdielnymi komponentami mám sa držať, že väčšie číslo je lepšie?
Čím ďalej pozerám tie bajky, tak tým som viac nerozhodný ale nakukol som už aj na tunajší bazár a ceny top modelov sa tu predávajú o 1k eur menej tak asi pôjdeme po nejakých 2016 z bazaru a kúpime za 1000 aj keď jazdené ale kvalitnejšej stroje
Tak kúpime za 1000 oba včera som sa po dlhom čase viezol na sestrinom zephyre tuším 2010 a musím povedať, že oproti mojej favoritke, čo mám do roboty, tak nebe a dudy ale žarty stranou, však rám aby nebol prehnuty asi len ... Či? Strojar, čo robí s MM by nemal mať problém vidlica, aby sa nevaklala, koleso nech neni ohnuté a brzdy, či brzdia, tak to zistím ľahko . Keď mi poradite, na čo by som si mal dať pozor, tak budem len rád .. a asi aj tak budem kupovať tu na fóre... Hádam, že tu nie sú bazos businessmani
mirecc30 a co sa ti nepacilo na tych cuboch co som ti sem daval. Akoze ta niekto odhovoril ze cube niesu dobre a tazko sa servisuju? To by som sa v obchode kde nieco take vypustil z huby uz ani neukazal nikdy, ved to sa ta snazi len odrbat kedze tomu nerozumies ako sam hovoris. Znacka bajku je len ram a vsetko ostatne co treba servisovat je univerzalne na kazdom jednom bajku od akejkolvek znacky. Tie cube su perfektne osadene, uz za katalogovu cenu je pomer cena vykon vyborny a viem ti este poradit kde ich kupis s fajn zlavou.
Tak nejdeme do toho here brr informujem sa len, aktuálne kupovať to bude až keď sa prestahujeme do martina, čo bude niekedy stredom augusta a to už je skoro zima, tak kupovať budeme možno až na jar v zľavách a čo sa týka servisu, je mi jasné, že ma asi vysmejete ale chcel by som si to ak sa dá serviaovať doma .. rád sa hrám s takými aomarinami akurát na vidlu by som si asi netrúfol a tie cuby sa mi páčia, len teda ako si sám povedal je mi jedno čo je za nálepku na rame tie si dám spraviť kamarátom aké budem chcieť.. hlavne nech tam je cena čo najlepšia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
alebo toto CTM pre teba, ti dávajú lepšiu zľavu
http://www.ctm.sk/bicykle/mtb/caliber-2-0/matna-cierna-zlta/
-7% CTM Caliber nabíjateľné zadné svetlo, 65 lm, čierna
13,99 € -7%
MOC 14,99 €