Zdravim,
kedze som si kupil moj prvy novy naozajstny bicykel a chcel by som sa naucit robit generalku toho bicykla nech mi vydrzi co najdlhsie. Takze co vsetko sa udrzuje a co na tom potrebujem ? Predom dakujem za ochotu.
Ja len dotahujem obcas vsetko co vidim, sem tam nastavit radenie ak treba, kupit si mierku na retaz a kontrolovat ci nie je vytahana. Inak len cistit ako sa tu uz pisalo. Jezko vo vidlici nesluzi na to, bay ju drzal, ale aby si odtranil volu v hlav. zlozeni. Takze toho dotahovat nemusis nejako silo. Na to sluzia skrutky na predstavci.
preco nestriekat teflon na vidlu???lepi na seba omnoho menej spiny...(takmer ziadnu) zatial co silikon na seba lepi spinu jedna radost... mne sa teflon jednoznacne osvedcil ziadne sracky a vidla chodi krasne
ja ju raz za mesiac zhodím dolu dám ju do misky vyluhovať do technického benzínu a zubnou kefkou ju vydrhnem
za nejakých 10 minút ju vyberiem vyutieram nastriekam silikonovím olejom a znova nahodím na bike...
ja viem že je to zložité ale nemám na práčku a nejako sa s tým radšej budem srať polhodinu ako keby som mal meniť retaz
hadrickou s technickym benzinom ju vyutieram dookola..tak isto nou utrem aj kazetu...a potom kefkou docistim k dokonalosti.... toto tak raz tyzdenne lebo je to rychlovka...a potom tak raz mesacne dole retaz....a cela ide do kupela
predpokladam ze nemas spojku na retazi takze roznitovat retaz a nahodit spojku k prislusnemu poctu pastorkov. potom si to uz sam zhadzujes a nahadzujes.
vsetci sme raz zacinali
podla mna ano len by si mal dať preč sedlo... a poriadne ho potom poutierať a retaz je ajtak najlepšie vyčistit potom samostatne a premazať takisto aj vydlicu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
za nejakých 10 minút ju vyberiem vyutieram nastriekam silikonovím olejom a znova nahodím na bike...
ja viem že je to zložité ale nemám na práčku a nejako sa s tým radšej budem srať polhodinu ako keby som mal meniť retaz
vsetci sme raz zacinali
http://www.cykloabc.sk/index.php?lid=1153
kde sa da zohnat ta nitovacka ?
http://www.cykloabc.sk/index.php?lid=2592
tu máte príklady ak by ste náhodov nevedeli