Ta fotka mi pripomina kvalitou moj prastary mobil Sagem My-X5 co zvladal max. VGA kvalitu. Ale aj ten mal asi o nieco lepsie podanie ako toto. Inak tie nalepky Maxxis, Truvativa a Avid? su fakt ze zleee...
Hehe, tak Ty si teda iny pacient. S Tebou sa asi v detstve nikto nehral a tak si sa doteraz nenaucil ani brat veci s nadhladom, akceptovat a zvladat kritiku atd., ze? Inak nezabudli Ti dnes rano dat obvyklu davku utlmovakov?
nepochopim nikoho, kto si takto dolepi cely bicykel...
preco to tam lepis? keby si tam mal 2, alebo 3 male nalepky na zadnej stavbe s logami nejakych firiem tak to este beriem... ale vycapit si tam maxxis nalepku co je rozmerovo velka este aj na kufor auta mi pride divne... a mas obute schwalbe plaste
ale asi ti iba zavidim
na ten bajk som nenalepil ani jednu nálepku...tak som ho prekúpil ( rám).. nad tou maxxis nálepkou už dlhšie rozmýšlam že ju dám dole bo to je jedna nepodarená značka...
keď závidíš shiveru tak ju predám..aj celý bajk...kdby neco
stačí napísať a dohodneme sa
Ja teda zavidim, lawwill je ta spravna uchylarna konca 90tek. Strasne som to chcel ako kopec inych uchylaren a viem ze si ho uz asi nikdy nekupim, uzivaj dokial nepraskne. Aspon mas tu novsiu verziu na klasicky tlmic, predtym sa robil tazny od RS. Shiver tiez
Nemusim spominat ze som chcel aj lawwillov XR flattracker. Jedine co dufam ze nebudem nikdy musiet chciet je jeho prosteticka ruka pre bikerov.
edit: ste to tu zasekali, odpoved bola myslena pre pacienta
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
preco to tam lepis? keby si tam mal 2, alebo 3 male nalepky na zadnej stavbe s logami nejakych firiem tak to este beriem... ale vycapit si tam maxxis nalepku co je rozmerovo velka este aj na kufor auta mi pride divne... a mas obute schwalbe plaste
ale asi ti iba zavidim
ale Shiveru závidím
inak typická oldschool motorka...fotka je taká aká je,čo už
keď závidíš shiveru tak ju predám..aj celý bajk...kdby neco
stačí napísať a dohodneme sa
Aj ja slepo závidím, motorku aj ja raz chcem. A kedy dokúpiš do nej motor?
ja nepoznám
Nemusim spominat ze som chcel aj lawwillov XR flattracker. Jedine co dufam ze nebudem nikdy musiet chciet je jeho prosteticka ruka pre bikerov.
edit: ste to tu zasekali, odpoved bola myslena pre pacienta
Staci, ze ja viem kery si ty