uff, s tej hudby som sa skoro pogrcal
inak, co na tom videu je take? Zist zo stromu viem aj ja, a preskocit prekazku tiez, neviem naco bolo dobre robit take video. vravel si ze vies table, tak to urob.
hej hento som sa este len ucil na tie dreva nikdy pred tim som nic take neskusal a teraz uz vyhadzujem hore aj zadne tak že nebudchne ale nebojte bude nové video aj s table len musím nahovorit kamosov nech porobíme väčší skok doma bo ten co mame na nom sa neda spravit uplny tabletop ale len taky že nakloneni asi 45 stupnov lebo to je maly skok asi tak 40-50 cm je navysenie oproti zemi... ale mozno to vyhaluzim aj na nom...
A mal by som to natacat s niecim lepsim lebo SE k800i nerobi moc dobré videa...
A poviem Vám že nosiť prilbu sa oplatí
-mam motokrosovu ale ta je na prd idem kupovat bud 661 alebo BELL lebo motokrosová ma slabé vetranie... tak som sa vozieval bez prilby a aj to tak dopadlo
hudba je trapna.........
take prekazky tie modre veci na zemi to preskocim aj ja
najlepsie jak si vychadzal na ten strom predne nadvihnes a
zadne BUM! do stromu.........
kolko krat do roka davas centrovat koli takymto "trikom"
koleso? a akoze zoskocit z 40cm veci tiez neni problem..
a table som tam velmi nevidel: zeby toto co ides po zadnom .
fakt si radsej kup prilbu a chod do lesa a nas5...
lebo ked take "huste" veci chces robit aj na jednom s tych troch
ramov ktore si chces kupit tak akoze - vyhodene peniaze...
ale aj nadalej cakam na ten table som na to zvedavy
a po tom co som tu videl este viac tak hybaj hybaj a natoc ten
table....
a teraz uz len 45°? pred tym si opisoval bike KOLMO k zemi...
to sa prosim pekne vola 90° - to je Table
lebo to potom aj ja viem backflip ale neotocim sa o 360° ale o
5° a dopadnem na zadne - huste vsak.....: som MACHER
na hentom videu table neni to bude na tom čo pojdem v blizkej dobe natočiť .. a 45° hovorim že na tom našom malom skoku ... kua čitaj že musím spraviť väčší aby išiel poriadny teda 90°
a o tom strome sa budem zasa opakovat rosim pekne to som na ten strom išiel prvy krat ! som bol doma a nudil som sa tak som skúšal strom teraz už tam viem hodiť aj zadok dpc ... ešte kolký budú mať k tomu pripomienky ?
a na ten tvoj backflip ano to si husty taký viem aj ja vlastne ja dam do 60°-70° pri dopade ale na backflip važne nemam odvahu (ešte nemám ani deti takže riskovať nemôžem a frajerke by sa to nepáčilo..)
::EDIT::
a jeden s tych troch ramov ono ja mam vyhliadnuty a-gang ale ja to chcem na Street aby som sa mohol tomu začat viac venovať 1) mal by byť lahši a 2) ma lepšiu geometriu zadnej stavby a to najhlavnejšie je to 14" rám kdežto moj zephyr je 18"
takže pozrel som si to video...hovoril si že vieš table..hmmm...podla toho videa neviem-neviem...manual...to určite nie..wheelie možno vieš..DH..kde žiješ?
Ach jaj kolko krat mam opakovat ze na tom videu table neni ?!
Table bude na novom !
- manual sa este len ucim napísal som že ho sem tam zhaluzím...
-wheelie podla mna viem ... (aj po sediacky aj po stojacky)
DH bývam na kopaniciach zrovna na kopci ... a kolom dokola su lesy.. presnejsie Biele Karpaty.. zijem v okoli Poriadia čo je obec pri Myjave..
a ja som tiež nazoru že s XC bicyklom sa dajú robiť triky ...
No ok tak tu je napríklad video s toho ako som sk
teraz už aj zadok hodim na to drevo len momentanle mam osetrovvnu pauzu , v piatok som na to drevo dost neprijemne padol ...
prepac chlape ale toto video je trapne
take sh.tne video by som nikdy nedal na internet ...skus sa nieco naucit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aj table,whipy potom suicide nohander a take veci
newiem co je na tom take zazracne
teraz už aj zadok hodim na to drevo
inak, co na tom videu je take? Zist zo stromu viem aj ja, a preskocit prekazku tiez, neviem naco bolo dobre robit take video. vravel si ze vies table, tak to urob.
A mal by som to natacat s niecim lepsim lebo SE k800i nerobi moc dobré videa...
A poviem Vám že nosiť prilbu sa oplatí
-mam motokrosovu ale ta je na prd idem kupovat bud 661 alebo BELL lebo motokrosová ma slabé vetranie...
edit: Hudbu som inu v mobile na AMR-ku nemal
take prekazky tie modre veci na zemi to preskocim aj ja
najlepsie jak si vychadzal na ten strom
zadne BUM! do stromu.........
kolko krat do roka davas centrovat koli takymto "trikom"
koleso? a akoze zoskocit z 40cm veci tiez neni problem..
a table som tam velmi nevidel: zeby toto co ides po zadnom
fakt si radsej kup prilbu a chod do lesa a nas5...
lebo ked take "huste" veci chces robit aj na jednom s tych troch
ramov ktore si chces kupit tak akoze - vyhodene peniaze...
ale aj nadalej cakam na ten table
a po tom co som tu videl este viac tak hybaj hybaj a natoc ten
table....
a teraz uz len 45°? pred tym si opisoval bike KOLMO k zemi...
to sa prosim pekne vola 90°
lebo to potom aj ja viem backflip ale neotocim sa o 360° ale o
5° a dopadnem na zadne - huste vsak.....: som MACHER
-centrovat ? raz do roka
na hentom videu table neni to bude na tom čo pojdem v blizkej dobe natočiť .. a 45° hovorim že na tom našom malom skoku ... kua čitaj že musím spraviť väčší aby išiel poriadny teda 90°
a o tom strome sa budem zasa opakovat rosim pekne to som na ten strom išiel prvy krat ! som bol doma a nudil som sa tak som skúšal strom teraz už tam viem hodiť aj zadok dpc ... ešte kolký budú mať k tomu pripomienky ?
a na ten tvoj backflip ano to si husty
::EDIT::
a jeden s tych troch ramov ono ja mam vyhliadnuty a-gang ale ja to chcem na Street aby som sa mohol tomu začat viac venovať 1) mal by byť lahši a 2) ma lepšiu geometriu zadnej stavby a to najhlavnejšie je to 14" rám kdežto moj zephyr je 18"
http://youtube.com/watch?v=ZuJ5md7Ph3Y
Table bude na novom !
- manual sa este len ucim napísal som že ho sem tam zhaluzím...
-wheelie podla mna viem ... (aj po sediacky aj po stojacky)
DH bývam na kopaniciach zrovna na kopci ... a kolom dokola su lesy.. presnejsie Biele Karpaty.. zijem v okoli Poriadia čo je obec pri Myjave..
a ja som tiež nazoru že s XC bicyklom sa dajú robiť triky ...
teraz už aj zadok hodim na to drevo
prepac chlape ale toto video je trapne
take sh.tne video by som nikdy nedal na internet