Menit nebudem, to by som musel menit aj radenie a jj, farba tych brzd nieje presne podla mojho gusta. Dlho som uvazoval nad ciernym XT ale nakoniec vaha a vykon vyhrali nad v podstate nepodstatnou farbou.
Velmi sa mi paci ten system direct mount, kde je radenie namontovane na brzdu a nie na rajdy, takze som spravil kompromis a dal tam tieto Shimanacke XTRky. Skoda, ze Shimano nespravilo aj cierne XTR, tak ako XT. Kvoli tym striebornym brzdam som dal obruce na gripoch strieborne . A inak brzdi to moooc dobre. Stare XTRky brzdili na prd ale toto je silnejsie ako by som potreboval a to mam 96kg.
Heh, hneď som vedel, že tento bike pózing niekam šupneš, keď som to včera zbadal na fb
Inak čo sedlovka, prečo ju predávaš? Veď si vravel, že si už nevieš predstaviť jazdenie bez teleskopa...
Teleskopická sedlovka je super vec pre jazdca, ktorý ju využije. Po zvážení všetkých ZA a PROTI som dospel k záveru, že ju využívam vlastne na 3 úsekoch ktoré jazdím tak 1x do mesiaca...inak ju vláčim so sebou úplne zbytočne. Okrem toho sú to úseky o ktorých dobre viem čo ma tam čaká a sedlo si môžem klasicky znížiť aj pred zjazdom. Málokedy jazdím v neznámom teréne a vždy mám dosť času na úpravu posedu. Proste je mi zbytočná a prašule by som využil inak. No ak sa nepredá pôjde na jar zas na bike. Je v 100% funkčnom stave.
BTW: ty by si to Pjéro na bazáre mohol tiež krajšie fotnúť ... takto tam vidno len lesklé rúry
Len aby si za ňou nebanoval. Pri postupe lesnej hávede (rozumej lesákov) môžeš zachvíľu jazdiť úplne iné trasy, kde bude viac než nutná. Ale však ok, je to tvoja sedlovka.
Fotiek je dosť, len akurát tá "zjazdová" vyšla blbo...
Musím s Turbim súhlasiť, že tá sedlovka zvádza používať ju aj tam, kde to naozaj nie je nutné a časom sa z toho stáva zvyk, ktorý spôsobí zlé návyky na techniku v zjazdoch. ... teda aspoň u mňa som to spozoroval.
Bavim sa celkom na tomto off to*****:) BTW , pokial by tie teleskopky vazili o 200g menej tak si jednu hned zadovazim...takto musim stale pred zjazdom zasuvat..ale vaha je vaha:))
Martinux presne nad tymto som rozmyslal ale asi bude problem v tom, ze sedlovka dost trpi stahovanim podsedlovou objimkou a pri pomerne pruznom karbone by to mohlo sposobovat drhnutie pri silnejsom dotiahnuti. Ja si ale viem predstavit teleskopicku sedlovku priamo integrovanu do karbonoveho ramu- nieco ako ISP + teleskop.
Lapierre X-control 310 Custom
Nástupca môjho Scott scale, je to môj prvý full, zatiaľ nadmieru spokojný, milo prekvapený zadnou stavbou. Ešte čakám na nové kolesá a pár drobností. Keď to bude kompletné hodím lepšie foto.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Velmi sa mi paci ten system direct mount, kde je radenie namontovane na brzdu a nie na rajdy, takze som spravil kompromis a dal tam tieto Shimanacke XTRky. Skoda, ze Shimano nespravilo aj cierne XTR, tak ako XT. Kvoli tym striebornym brzdam som dal obruce na gripoch strieborne
konečne nová fotka
Inak čo sedlovka, prečo ju predávaš? Veď si vravel, že si už nevieš predstaviť jazdenie bez teleskopa...
BTW: ty by si to Pjéro na bazáre mohol tiež krajšie fotnúť ... takto tam vidno len lesklé rúry
Fotiek je dosť, len akurát tá "zjazdová" vyšla blbo...
..niekto tu písal,že staré xtr brzdili na prd...tak ono aj brzdiť treba vedieť.
Nástupca môjho Scott scale, je to môj prvý full, zatiaľ nadmieru spokojný, milo prekvapený zadnou stavbou. Ešte čakám na nové kolesá a pár drobností. Keď to bude kompletné hodím lepšie foto.