niesom prilis znalec do bikov, preto si chcem nechat poradit. Rozhodol som sa podla mojho pouzivania kupit cross v cene do 20k. Presiel som par e-shopov a pozdava sa mi tento:
http://www.kubicasport.eu/produkt/1006/ ... nith-2008/
Pravdupovediac sa v tych technologiach moc nevyznam - sudim len podla ceny a znamej znacky. Viem, ze toto forum je prevazne o MTB, ale napriek tomu verim, ze mi tu niekto podari nejaky vyhodny kusok. Pripadne nejake forum, kde by sa venovali viac cross bikom.
Takisto by som rad vedel, ci sa oplati kupit bike aj na dobierku cez e-shop alebo je lepsie ho kupit niekde osobne.
Moja vyska/vaha 184/90
Vdaka za rady.
A co ocakavam? Tak snad najviac spolahlivost a lahkost jazdy.
ASSASSIN-Biker: dik za tipy, kuknem
Alebo nejaky iny nazor na tu sedlovku Kalloy?
quasko: vakel? co to je?
bez odpruzenej... vakel, tazke a hl. zbytocne. frajerka ju zhadzovala asi po 4 vyjazdoch
muffy69 - keby som sa rozhodol pre ten Kellys, tak sa ti urcite ozvem. Dakujem za ponuku.
Assasin ma v podstate pravdu, teraz by som kupoval urcite uz cestak, ale na 50 km za tyzden cross je v pohode a naviac za 20k ak sa nemylim, tak to su asi najlacnejsie cestaky so slabsimi komponentami.
Mam moznost troska lacnejsie objednat kelly`s definite 2009
definite 2009
chcel by som pocut vas nazor na suciastky a hlavne ci to nie je moc predrazene, alebo alternativy inych vyrobcov.
pouzivanie: 80% cesta, ostatok piesok, strk, hlina
Dakujem moc