Zdravim chcem kupit bajk len pozeram recenzie a tak chcel som CTM caliber 3.0 , ale kamosi ma odtoho odhovaraju a radia ghost tacana 5 , CUBE LTD PRO 29 BLACKLINE , SPECIALIZED CRAVE 29 CHAR/BLK .... Bicykel sa bude pouzivat kazdy den do prace okolo 10 km a sem tam na vozenie dlhsie po ceste a par razy do roka do hor .... jedna sa mi o to ze chcem obycajny bicykel ktory mi vydrzi dlho a aj tie hory ale jak vravim max 5x do roka ... popripade poradte nieco ine dakujem
sameho ma moja volba prekvapila, kedze som uvazoval uplne inym smerom avsak vzhladom na to, ze som ozaj len zacinajuci cyklista (6 rokov bikrosu neratam, to boli uplne ine bajky a bol som o hodne mladsi), musi tato stredna trieda postacovat. casom, ked naberiem vlastne skusenosti + budem cerpat zo skusenosti ludi tu na fore a cyklistika ma bude nadalej bavit, nebudem sa v buducnosti branit ani investicii do nejakeho entry levelu High-endu. Tak uz len dufat, ze mi ten Kellys posluzi dobre...
Canyo, poslal som Ti spravu
Canyo-Kellys nemožeš porovnavať so značkami,čo som spomenul.Ze je to karbon,dobre-ale ta geometria? Sam so to zbadal,ked som sa aj ja rozhodoval pre novy bike.Nie je rám ako ram.Však si pozri ten základný od Canyonu CF 5.9. je viac,ako o 1kg lahší,ako tenKellys a je aj lepšie osadený.A ta cena za ten Kellys ma odrovnala.Za tie peniaze by som určite išiel do inej značky.A hlavne vtedy,ak by som sa mal rozhodnut pre carbon.To je len moj osobný nazor.
Canyon CF 5.9 stoji s postovnym 1.650 EUR, to uz je hodne nad limit tohto diskusneho vlakna - 1k EUR. vdaka vyhodnej ponuke na Stage 50 som sa k tejto sume vcelku solidne priblizil. slubujem ale, ze dalsi bike uz bude poriadna masina! nech uz je piatocek...
pridam sa do debaty. Nedavno som kupil ghost tacana 7 za 9 stovak. V tejto cene som nenasiel nic lepsie... alebo som nieco prehliadol. Osobne si nemyslym, ze tato znacka je predrazena.
ano al 6.9 ma lepsie komponenty, ale potreboval som M-ko, co by znamenalo, ze si cele leto nezajazdim. Ono nie je vsetko len o peniazoch a komponentoch, beriem to plusminus aj vzhladom k tomu, ze je to moj prvy bike a tie rozdiely su pre mna tazko badatelne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Canyo, poslal som Ti spravu