Čaute, mám 13 rokov a začínam s DH. Zatiaľ jazdím len na Červenom Brehu (Bikepark v košiciach) ale plánujem aj zájsť niekde ďalej ale ešte si tak veľmi neverím. Môj aktuálny bike je Ctm Rocker 2014 čo nieje úplná topka na DH alebo nejaké technickejšie jazdenie. Už asi mesiac rozmýšľam o kúpe nového biku, lenže neviem čo mám kúpiť. Najprv som si chcel kúpiť bazárové DH-čko ale od toho ma odhovoril kamarát, že sa na tom tažko učí technika a povedal, že si mám kúpiť HTčko. Teraz neviem čo mám kúpiť. Rozmýšľam o CTM Dirtking 2019 na ktorý by som dal len prehadzovačku a viackolečko. Neviem či je to možné ale dnes som videl dirtking s prehadzovačkou. Vedel by mi niekto poradiť s tým čo mám kúpiť ? Moja max cena je 1200 €. Moja výška: 156 cm. Vopred ďakujem za pomoc a odpovede.
Ak to myslíš s DH trochu vážne, tak na dirt zabudni. Sú ľudia čo to urobia aj na dirtaku, ale trpí telo, hlavne ruky
Ver že po pár hodinách v parku bolia ruky aj zo zjazdáku a ten teda zožerie tých vibrácií požehnane
No hej ale to sú drahé biky ... (Giand Reign 2000 € som to videl na bazari v dobrom stave a kellysom sa lámajú rámy (pod hlavovým zlozením)) Ak by som na to mal peniaze tak by som asi kúpil nejaké enduro. A s tým šľapaním je to tak, že som sa uź zmieril, že aj keby mám cesťák tak ajtak niesom schopný výjsť nejaký prudší kopec... Nemám problém potlačiť. Predsa len aj tlačenie patrí k DH
No zephyr má zlú vidlicu a je to trojkolecko v predu a ja už chcem bike s ktorým budem spokojný. Najlepšie 1kolecko v predu. vidlica ktorá nebude nejaká hlúpa (sr santur myslím tie entry level vidlica) a ktorá aj niečo odtlmí.
No videl som jeden príspevok kde si týpek kúpil kellys dh model nwm ako sa teraz volá a polamal sa mu po hlavovým. reklamoval ho jazdil na ňom len tak naskákal nejazdil dh proste len tak a zase sa mu to polamalo ...
Co sa Ti nepaci na tom dartmoore,co som postol?Sak take nieco hladas.....
Ale vyzera to tak,ze zas len spekulujes a za mesiac zalozis novu,rovnaku temu.
Co sa Ti nepaci na tom dartmoore,co som postol?Sak take nieco hladas.....
Teraz som sa pozeral poriadne na ten Dartmoor a asi ho kupujem Ďakujem za radu
V BPK Kálnica sú v požičovni bicykle Kellys a môžem ti povedať že ani na jednom sa zatiaľ nestalo nič s rámom a tu dostávajú riadne zabrať. Jazdí tu na tom kde kto, od začiatočníkov až po skúsených, sú sem tam oškreté, sem tam niekto kopne ráfik, niekto občas upečie brzdu, utrhnuté lanko prehadzovačky, ale inak bez problémov.
Sú tu 2x Swag 10/30/50 + 4 x Noid 70...
Z vlastnej skúsenosti ti viem povedať, že DH šetrí tvoje ruky, z endura je človek o dosť viac vyklepaný a ak nemáš kondíciu tak po celodennom jazdení sa dva dni nevieš poriadne najesť príborom
V BPK Kálnica sú v požičovni bicykle Kellys a môžem ti povedať že ani na jednom sa zatiaľ nestalo nič s rámom a tu dostávajú riadne zabrať. Jazdí tu na tom kde kto, od začiatočníkov až po skúsených, sú sem tam oškreté, sem tam niekto kopne ráfik, niekto občas upečie brzdu, utrhnuté lanko prehadzovačky, ale inak bez problémov.
Z vlastnej skúsenosti ti viem povedať, že DH šetrí tvoje ruky, z endura je človek o dosť viac vyklepaný a ak nemáš kondíciu tak po celodennom jazdení sa dva dni nevieš poriadne najesť príborom
Aha tak to s tými kellysmi som nevedel. Videl som počul som myslel som A ohľadne toho DHčka. Každý vraví, že na začiatok si mám radšej kúpiť HTčko (Za mňa Dartmoor Hornet 2018) ale ty hovoríš, źe je lepšie DHčko tak neviem čo mám kúpiť. Raz som presvedčený o jednom a potom ma niekto presvedčí o tom druhom a takto to je už asi 2 mesiace Vedel by si mi poradiť?
Ak chceš jazdť DH a máš blízko lanovku kde budeš chodiť tak sú kúp DH bicykel. Ak na lanovku chodiť nebudeš tak si kúp nejaké enduro nech vieš na kopec vyšľapať, lebo tlačenie ťa po chvíli omrzí. A na HT by som sa vysral nadobro.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak uz to pekne dlho riesis.A furt nove temy zakladas kvoli tomu....
Ver že po pár hodinách v parku bolia ruky aj zo zjazdáku a ten teda zožerie tých vibrácií požehnane
Inak uz to pekne dlho riesis.A furt nove temy zakladas kvoli tomu....
Ta hej
Teraz som sa pozeral poriadne na ten Dartmoor a asi ho kupujem
Aha tak to s tými kellysmi som nevedel. Videl som počul som myslel som