Čaute.Podeľte sa s ostatnými so skúsenosťami,vedomosťami,atď...o produktoch-bicykle,oblečenie,doplnky,atď... tejto značky.Ja mám zatiaľ Cube LTD SL 2012,myslím že s celkom dobrou výbavou za dobrú cenu 970eur.Som s ním spokojný-okolo6000 km bez problémov.Mám aj nejaké oblečenie-tiež spokojnosť.Uvažujem o nejakom CUBE FULL,ale akosi si neviem vybrať.Niečo na všestranné jazdenie.Privítam akúkoľvek informáciu o tejto značke.
nemate niekto skusenost s praskajucim zvukom pri cube stereo?
ide to v zjazdoch zo zadnej stavby, myslim si ze by to mohlo byt aj plieskanie retaze zospodu o ram, pocujem to iba pri prejazde cez nerovnosti ked pracuje tlmic a cela zadna stavba
Mne AMSko pukalo, ked bol zlomeny srob hlavneho capu.
Neviem, ako to ma riesene Stereo, ale skontroluj to. https://www.mtbiker.sk/forum/post885513.html#p885513
Pukat mozu aj loziska, tie treba vymenit/vycistit.
Tak Palo hádam už po tolkých rokoch to majú poriešené. Skôr sa pýtam kolko máš natom najazdené a kedy si menil ložiská zadnej stavby. Mne to napr robilo vtedy ked som mal prasknuté ložiško.
Caute, Ja mam svoj prvy horsky zaciatocnicky Cube Attention SL 2019 23 ram (Mam 199 cm a sedi mi uplne, ze na centimeter podla sedlovky teda. Mam ju vytiahnutu skoro na limit ale je tam rezerva samozrejme ). Chcem sa opytat, mam najazdene asi 200 km a idem aj na garancku teraz buduci tyzden, kedze ten bicykel mam asi mesiac. Ide o to, ze ked idem do kopca na lahsom prevode tak ako keby nieco pukalo alebo sramotilo v rame. Neviem taky divny zvuk, najskor ako keby sa chcela prehadzovacka prehodit ten klasicky skrkajuci zvuk, ale sem tam aj nieco pukne v rame alebo ako keby bol srob vo vnutri rame uvolneny. Nema s tymto niekto skusenost?
Po precitani tohto vlakna sa bojim, ze to bude ten problem s tymi capom a srobami co sa tu riesilo uz dlhsie. Moc nie som servisny typ co si dokaze vsetko opravit vymenit.
Strkotanie retaze, skus pozriet presmykac, ci je spravne nastaveny pri krajnych prevodoch, mala by tam byt mala rezerva, inak sa retaz sucha. Pripadne aj prehadzovacku, dorazy a napnutie lanka. Odporucam pozriet odborne videa aby si vedel ako to funguje, je to jednoduche. Mne bajk predajca odovzdal rozladeny, musel som ti to nastavit sam. Na garancke som ziadal servis aby sa mi prevodov nechytali, ale asi to maju nacvicene, rozladili mi to znovu, az tak, ze niektore prevody nesli zaradit. Neriesil som, nastavil som si to opat sam aby to bolo OK. Co sa tyka pukania, u mna to bola sedlovka, vytiahni, vycisti, namaz zlahka tenkou vrstvou maziva. V tvojom pripade to cap urcite nebude, kedze mas HT
ide to v zjazdoch zo zadnej stavby, myslim si ze by to mohlo byt aj plieskanie retaze zospodu o ram, pocujem to iba pri prejazde cez nerovnosti ked pracuje tlmic a cela zadna stavba
pozrel som loziska v zadnej stavbe, zdaju sa mi v poriadku a su aj dotiahnute
Mam otázku pri zhodeni vidli som zbadala vnútri v ráme kde sú vedené káble niečo podobné ako kefa na umývanie fliaš.?.. Je to na tlmenie hluku káblov v ráme?
Jedná sa o bike Cube
Ahojte, objednal som si Cube stereo one44:c62 s bikediscount a potreboval by už prvý menší servis(brzdy,prehadzovačka). Neviete ako to je so záručným servisom, resp autorizovaným servisom u nás na Slovensku ? Na stránkach bikediscount som nič k tomu nenašiel. Ide o to či funguje niečo ako 'garančný servis' hradený alebo preplatený Cube. Pýtam sa čisto informatívne lebo mám svojho servisáka ktorý sa mi stará o bike dlhšiu dobu ale Cube som osobne ešte nemal preto ma zaujíma či tu je nejaká takáto možnosť. ďakujem
Zadarmo ti to neurobia, lebo si to nekupil u nich. Ale Nemci ti preplatia naklady, teda aspon Bike24 tak funguje, ze ak sa nieco v zaruke pokazi, tak mi to preplatia (treba mat blocek samozrejme). Na garancku som nemusel ist, to oni nevyzaduju, viem si kopec veci skontrolovat/vyladit sam.
Ahojte, objednal som si Cube stereo one44:c62 s bikediscount a potreboval by už prvý menší servis(brzdy,prehadzovačka). Neviete ako to je so záručným servisom, resp autorizovaným servisom u nás na Slovensku ? Na stránkach bikediscount som nič k tomu nenašiel. Ide o to či funguje niečo ako 'garančný servis' hradený alebo preplatený Cube. Pýtam sa čisto informatívne lebo mám svojho servisáka ktorý sa mi stará o bike dlhšiu dobu ale Cube som osobne ešte nemal preto ma zaujíma či tu je nejaká takáto možnosť. ďakujem
Ahoj . Pozerám presne tento bajk ako to vidíš po nejakom čase? Dobre? Akú máš veľkosť bajku a aký si vysoký ibs na porovnanie
Caute, majitelia hlinikovych HTciek tu isto su. Spravil som si predbezne nejake porovnavacky zakladnych rozmerov ramov roznych znaciek a ostal som trochu prekvapeny ako ma CUBE hlinikove HTcko (Attention, Reaction, Acid…) dost vysoky stack v porovnani s inymi znackami... Ono to aj vidiet dost opticky pri pohlade na ne. Ale pocitovo - nemate pocit na nich akoby ste sedeli na bicykli pre seniorov?
Tiez som pol roka hladal praskanie ... nakoniec to bolo uchytenie motora o ram bicykla. povolit skrutky uchytenia preprizit , zatlacit silnejsie na pedale a potom utiahnut skrutky motora zodpovedajucim momentom a bol klud a ticho.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem, ako to ma riesene Stereo, ale skontroluj to.
https://www.mtbiker.sk/forum/post885513.html#p885513
Pukat mozu aj loziska, tie treba vymenit/vycistit.
Po precitani tohto vlakna sa bojim, ze to bude ten problem s tymi capom a srobami co sa tu riesilo uz dlhsie. Moc nie som servisny typ co si dokaze vsetko opravit vymenit.
pozrel som loziska v zadnej stavbe, zdaju sa mi v poriadku a su aj dotiahnute
pridavam video
Jedná sa o bike Cube
Ahoj . Pozerám presne tento bajk ako to vidíš po nejakom čase? Dobre? Akú máš veľkosť bajku a aký si vysoký ibs na porovnanie
Tiez som pol roka hladal praskanie ... nakoniec to bolo uchytenie motora o ram bicykla. povolit skrutky uchytenia preprizit , zatlacit silnejsie na pedale a potom utiahnut skrutky motora zodpovedajucim momentom a bol klud a ticho.