alebo jej daj dvihnúť 12kg činku a 14kg činku...že ako sa jej to bude presúvať, dávať do auta, nosiť po schodoch atď. a to hovorím len o prenášaní... pri jazde...musela by vyskúšať
to bolo tak 500g a to bola teda riadna haluz na tých schodoch aby ste vedeli o čom kecáme. som bola skúšať jeho zestyho a som niesla po schodoch najprv marina a potom zestyho-> necítila som váhový rozdiel a potom pri nosení po schodoch zesty a potom marin, mi skoro urvalo ruky pri pocítení rozdielu váhy a podotýkam, že fakt nejakých 300-500g rozdiel. pri jazdení sa to tiež správalo krotkejšie ale to už porovnávame HT a full, resp. takmer neporovnateľné....
No bodaj by nie, však tá tvoja krava má vlastný rozum a neposlúcha povely jazdca proste Marin je osobnosť najčastejšie sa to prejavuje hádzaním rite (a to nielen v porovnaní so 140/140, to ani netreba porovnávať, ale aj s mojím HTčkom).
ako pôjde všetko ako plánujem, na vianoce jej dohovorím. vieš...nemôžeš porovnávať Alivio/Deore s XT a náboje nonseries s Deore(hovorím o váhe- ovplyvňuje značne ovládanie podľa toho čo som skúšala, videla atď- ale aspoň som sa naučila techniku trošku ). Stop OT( ICQ )
Vidíš, má práve dvojkilove činky odo mňa a stale nadáva že sú ťažké pri cvičení. Môj váži okolo 12 (Scale 60, 2007). Pri výmene komponentov však postupne znižujem váhu.
nie je tam vírus, bol to zrejme falošný poplach
už ma tam púšťa ... report o false alerte som posielal včera ráno a myslím že aj matt s tým niečo porobil na jeho strane
levior ale s jej výškou mužské Sko bude imho OK
Mna tam stale nepusta. Nasiel som jednu 18" Juliet 500-V, v pondelok sa to bude riesit. A zpanskych ktory bike zo suncykle by ste odporucili? Pozriem to cez mobil s operou mini.
Však podobne, od Pells Razzer Pro/Pro D (kde by som nechal pri kúpe prestaviť zdvih vidly na 100 mm) alebo Phantom Pro/Pro D; aj LP Tecnic 400 je pekný, len neviem, ako to bude s dostupnosťou. Potom tam ešte sú Pells Razzer Elite/Elite D a Phantom Elite/Elite D, ktoré sú už asi nad limit, ale ten rám Razzer Elite je už celkom dosť dobrý (o rád od Razzer Pro). Vetička o prestavení vidly na 100 mm platí pre všetky Razzery
Pells PHANTOM Pro má trošku lepšiu váhu od Pells Razzer Pro. Diskové brzdy sa vám do tejto cenovej relácie nezmestia... S tým LP Tecnic by som si nerobila veľké nádeje...je to minuloročný model a keď je problém už s tohtoročnými, tak sa obávam, že tamten už vôbec nebude.ale za info nič nedáš Mattova stránka zas nejde, takže si to neviem overiť čo a ako je.
To vehementne obhajovanie panskych ramov sa mi nepozdava, to sa tak neda generalizovat, niektore panske ramy vylozenie vadia pretoze su dlhe jak tyden pred vyplatou, potom to vyzera tak ze mam ram o cislo dve mensi jak podla tabuliek mam mat aby mi nebol dlhy. Tipujem ze slecny maju podobny problem. Treba skusat, ine nepomoze, sadnut previest sa, objednat z netu je podla mna skoda penez a zbytocne trapenie potom.
treba vyskúšať.hovoríme tu o veľmi veľkom množstve báb, ktoré jazdia pánske rámy ale nemusí každej sadnúť pánsky. to máš ako s topánkami. ak sadne jedna topánka 500 babám, nemusí aj mne...
Tak nakoniec sa mi podarilo zohnať Juliet 500-V, ale zdá sa mi že nejake nadprirodzene sily nechcú aby sme ju mali konečne. Chlapík mi oznámil že dobierka stojí 86EUR u f. UPS. Nie je to trochen moc? :-s
Pravdupovediac mám tam pracujúceho známeho, ktorý ale mi už nesie aj komplet strešný nosic na 3biky.. Zajtra dojde do BA z dovolenky a ho poteším zase. S Fordom Galaxy by to mal zvládnuť.
Tak vcera konecne dorazil bike ku nam. Juliet 500-V, Z Karpatybike BA. Postou, +10EUR k cene. Dano5 mi pisal ss ze tam este maju, vdaka kazdemu za rady. Fotky v teme "Co vam priniesla postarka?"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pells Razzer Pro Lady za 589 EUR
Obe su vypredane. Inak na suncycle.sk je nejaky virus, NOD ma tam nepusti.
už ma tam púšťa ... report o false alerte som posielal včera ráno a myslím že aj matt s tým niečo porobil na jeho strane
levior ale s jej výškou mužské Sko bude imho OK
sorry za OT
To vehementne obhajovanie panskych ramov sa mi nepozdava, to sa tak neda generalizovat, niektore panske ramy vylozenie vadia pretoze su dlhe jak tyden pred vyplatou, potom to vyzera tak ze mam ram o cislo dve mensi jak podla tabuliek mam mat aby mi nebol dlhy. Tipujem ze slecny maju podobny problem. Treba skusat, ine nepomoze, sadnut previest sa, objednat z netu je podla mna skoda penez a zbytocne trapenie potom.