Uvidíme koľko sa nás nazbiera na Slovensku a v okolí, ja som pár ľudí videl na maratónoch, ale nepoznám ich. Možme si vymeniť nejaké skúsenosti prípadne súčiastky. 29" sa stávajú populárnejšie aj v našich končinách, aj keď si nemyslím. že by mali prevalcovať 26"-každý nech si jazdí na čom chce! Ja som tiež začínal na 26" a doteraz jednu mám, ale 29" mi je už bližšia a viac mi vyhovuje.
Napíšte čokoľvek čo sa týka tejto témy. Ja som sa práve dočítal, že v Nemecku zrušili/konečne / zákaz štartu 29" na pretekoch. Paradoxné je, že minulý rok som aj u nás na Slovensku čítal nejaké propozície, kde bolo aspoň písané - že štart iba na 26"?!:-( Ale pokiaľ viem u nás nejaké oficiálne obmedzenia nie sú/veď by to bolo asi dosť blbé/ Hlavne na slovenskom pohári sú usporiadatelia radi keď majú čo najviac pretekárov, ale 29" som tam ešte nevidel štartovať.
posledný komentár: 3. 8. 2025 o 16:44
Postrehol si nieco?
Bike kupovat nebudem, nedavno som kupil, ten giant 29er by bol uz dost cez rozpocet, ale keby som kupoval nejaky 29er full bol by to prave anthem
fotka je hrozná, ale fotil som len na rýchlo mobilom, keď zrežem krk tak dám foto
zihadlo: nie lebo je to "L" to je 178-191 a ja meriam 185
Inak bicykel bol v predobjednávke objednaný 18.8.2011 a dodaný 3.4.2012 už po termíne, lebo dodanie malo byť december až marec
P.S. Hmotnost sa udava v komplet osadeni, tzn. s pedalmi, kosikom, tachacom, prip. rohmi a pod. a nie ze este na bajku nieco chyba.
Jezus hneď ako budem mať čas tak ho odvážim komplet