chcela by som si zaobstarať bmx pre začiatočníkov, jazdiť chcem street.. podľa čoho si mám vybrať bike? a čo si mám všímať v popise bmx.. 11kg bike je vela alebo málo ak ja mám 56? a 172cm... a ja som ženská, nečakajte že mi to bude všetko jasne:D dík
jasné...no dĺžka rámu,môj názor je na to taký,že nejaký centimeter hore dolu je úplne jedno (inak si nakloníš rajdy,alebo máš o centi dlhší predstavec,to sú také veci,neriešim
a akú BMX si si vybrala?
práve hladám.. včera mi prišiel mail po týždni že mi nepošlú tú čo som si objednala, lebo je vypredaná:D a ja už som sa tešila ako budem trapošiť cez víkend.. nejaký návrh/doporučenie?
v tej kategórii budú viac menej všetko +- tie isté,tak by som vyberal skorej podľa vzhladu
ale ja by som tróóšku došporil,a táto je móc fajná Mongoose Diagram 10-klik- netreba na nej nič meniť,navyše má prevod 25/9,čo je a na začiatok je vážne fit len zhodíš prednú brzdu a fičíš
alebo ešte túto Mongoose Chamber,táto má celý rám z cr-mo trubiek ,tá predtým iba predný trojuholník...
celkovo je táto asi lepšia,navyše má babskú farbu až si na ňu potrpíš
až teraz som si všimla tú druhú, sympatickejšia mi bola asi diagram:) ružovú nemusím moc a tá prvá..
ked si hovorila že tú čo si si objednala ty neposlali lebo vypredaná asi ani stouto moc nepochodíš podla mojích info je tiež vypredaná pozrie nejaké iné: http://szolgai.sk/category.php?id_category=80
madar si ty!!!!!! ked nevieš čítať tak asi nebude vo mne problém ale asi v tebe čítaj to kim nepochopíš ale to asi potrvá dlho....toto som myslel pre JOKA
ked si hovorila že tú čo si si objednala ty neposlali lebo vypredaná asi ani stouto moc nepochodíš podla mojích info je tiež vypredaná pozrie nejaké iné: http://szolgai.sk/category.php?id_category=80
to som myslel tak že si si už jeden bajk objednala a neposlali lebo je vypredaný tak aj tento je vypredaný aspon ak dobre viem...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a akú BMX si si vybrala?
ale ja by som tróóšku došporil,a táto je móc fajná Mongoose Diagram 10-klik- netreba na nej nič meniť,navyše má prevod 25/9,čo je
celkovo je táto asi lepšia,navyše má babskú farbu
a na BMX jazdí aj farba
ja som za tu Chamber
ked si hovorila že tú čo si si objednala ty neposlali lebo vypredaná asi ani stouto moc nepochodíš podla mojích info je tiež vypredaná
ked si hovorila že tú čo si si objednala ty neposlali lebo vypredaná asi ani stouto moc nepochodíš podla mojích info je tiež vypredaná
to som myslel tak že si si už jeden bajk objednala a neposlali lebo je vypredaný tak aj tento je vypredaný aspon ak dobre viem...