s nervákom mám osobne dobré skúsenosti. jazdenie je na otm super. akurát po ceste je to také pomalšie. aj keď mávam obuté racing ralphy.(najrýchlejši prevod je 40/11) predsa len je to bike viacej do hory, na trailoch a maratónoch super. mne osobne 120mm bohato postačuje na moje jazdné vlastnosti. ale pokial nejazdíš nejaké technické moc úseky, skokovaté veci myslím že aj 29"ht (nejaká ten grand canyon), by nebolo zlé, podľa toho ako jazdíš tú cestu. inak sa odporúča aspoň trochu vedieť pri canyone servisovať bike. teda nastaviť prešmyk,prehadzovačku, brzdy. najlepsšie by bolo po kúpe otvoriť mazanie vidlice a doliať olej. keďže je tam absencia garančnej prehliadky keď si veci sadnú po čase. inak myslím že bike by mali zoservisovať v každom normálnom servise.
Ďakujem za radu. A nepoznáš nejaký ten obchod na slovensku kde by som ho kúpil ? alebo cez internet si nechcem kupovať lebo potom je to ťažšie so servisom.
Canyon je znacka s priamym predajom, takze nemaju zastupenie v ziadnom obchode a kupis ich len cez ich internetovy obchod, Takze servis bud sam alebo v bike shope ale tam rataj ze si mozu vypytat vyssiu sadzbu za servis ako pri biku zakupenom u nich. A ak nieco budes musiet reklamovat tak jedine cez net, Canyon posle kuriera, ktory vyzdvihne cely bike alebo len cast ktoru reklamujes.
To je nevyhoda priameho predaja, ale zase ti ponukne vybavu za cenu ktoru ti klasicky obchod nedokaze ponuknut.
To je pravda, ale velmi casto mas len urcite velkosti a vybava je aj tak skoro vzdy slabsia. Ale daju sa najst dobre zlavy. V podstate ja som kupil tak isto. Vazny kandidat bol Canyon Spectral 29, ale kedze dostupnost bola za par mesiacov a nasiel som dobru ponuku v mojej velkosti tak som nevahal. Sice mam len Evolution radu (Oproti Performance na Canyone), ale zase spickovy karbonovy ram.
To hej, ale je to jeden z dovodov preco maju nizke ceny. Ziadna nadprodukcia, minimum starych produktov, ani velke skladove priestory pripadne distributor (ci siet distributorov) ktory by sa staral o zasoby. Je to fajn ze existuju aj taketo firmy a my mame na vyber.
Neboj sa ak chceš objednaj si canyon-ja som sa tiež obával ale bike prišiel nepoškodený a ani krabica.
Nahodíš kolesá, sedlovku,riadítka,nafúkaš kolesá, vidlicu, tlmič a jazdíš....
kúpil som Canyon-a 9/2014 nabehal som zatiaľ 550 km, teraz behám na zimáku tiež som sa obával nemalé € dopredu (Slovenská smutná realita ti bráni) a to čakanie čo príde, či sadne, zhruba po 200 km som vbehol u nás do predajne - servisu nech ho skontrolujú a jazdí sa ďaľej, zatiaľ max spokojnosť
Diki chlapi . Tí čo máte skúsenosti s týmto bicyklom, je to dobry bike ? všetko ide ako má vidlica. tlmi.č prehadzovačka ... atď ? A brzdy nezaostávajň na trailoch ? Vypytujem sa ako malý chlapec ale nechcem spraviť chybu ktorá ma bude stať 1400 €.
myslím že ervákom chybu nespravíš. vidlica ide pohodička. akurát by ju chcelo po kúpe otvoriť a kuknúť s ana množstvo mazacieho oleja a na molitanove krúžky či niesú suché. ja som mal polosuché a pár kvaliek v nohách. ale to je vraj normálne u nových vidlíc, aspoň podla toho čo som čital tu na fóre. že radšej si to skontrolovať. inak všetko ide ako má, prehadzovačky bude treba trošku doladiť keď si sadnú lanká. a brzdy mám síce druhé ale pôvodné mam na zimáku a brzdia dobre.
Ja som platil kartou. Zobrali si iba par centov pre overenie platnosti karty. Peniaze si zoberu az v den ked ho budu skutocne posielat. V mojom pripade az o 2 mesiace. Pytal som sa na to a povedali ze peniaze a limit na karte by som mal mat pripraveny prvy den v tyzdni v ktorom mi maju bike poslat podla faktury.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
niečo sa riešilo tu p844106
a vela info myslím že nájdeš aj tu p907490
To je nevyhoda priameho predaja, ale zase ti ponukne vybavu za cenu ktoru ti klasicky obchod nedokaze ponuknut.
Nahodíš kolesá, sedlovku,riadítka,nafúkaš kolesá, vidlicu, tlmič a jazdíš....