Idem si po radu k skusenejsim "cykloprofikom". Rozmyslam nad kupou tohto bikeu. Len mam trosku problem s urcenim velkosti. Aku velkost by ste odporucili vy. Mam vysku cca 170 cm a neviem sa rozhodnut medzi velkostou S a velkostou M. Bojim sa, aby som zbytocne nekupil S a potom by som si vycital, ze je to male, ale zase na druhej strane sa bojim, ze M bude velke. Je tu niekto s podobnou vyskou a ma tento alebo podobny bike? Podla tej ich tabulky mi vychadza S, len kamos ked kupoval iny bike tak mu tiez vyslo S, kupil M a spokojnost a velkost sedi. Dik za akukolvek radu.
posledný komentár: 3. 8. 2025 o 16:44
posledný komentár: 29. 5. 2025 o 22:22
a potom ked už budete mať bajk aj sedlovku a bude paní siedieť na bajku tak popripade vymeníš predstavec za kratší 30/35mm, neuron 2022 ma 50mm ... ale to už sa uvidí podla posedu + sedlo sa posunie o nejaky 1-2 cm dopredu a bude to good : )
predpokladam že sa jedná o tento kúsok
https://www.canyon.com/cs-cz/outlet-bikes/mountain-bikes/neuron-6-wmn/3157.html?dwvar_3157_pv_rahmenfarbe=OG
edit: 2023 veru nie je v takej krasnej farbe, ako ta 2022
Zeny to chcu mat aj v peknej farbe
https://www.canyon.com/cs-sk/horska-kola/trail-bikes/neuron/al/neuron-7/3168.html?dwvar_3168_pv_rahmenfarbe=BK%2FBZ
Gravel z Decathlonu mám veľkosť L a sedí mi dobre.
Prípadne nemá niekto v Bratislave veľkosť L v tejto geometrii, že by som si to skúsil naživo, či dočiahnem na pedále a rajdy?
ja som podobne bol na hranici S/M a vzal som M a sedí super
7-čka je lepšie osadená (XT komponenty) kolesá (DT Swiss M1900) irídium riaditka a sedlovka
zatiaľ čo
karbónová 8-čka má SLX a DT Swiss XM 1700 S12, raceface riaditka a G5 sedlovka
do čoho ísť ak nechcem v budúcnosti na bajku nič meniť vylepšovať a iba jazdiť?
(maximálne to hodiť na bezdušové kolesá)
+ hliník má priestor na 2 flaše
syn má 152 cm a ked spustim teleskopicku sedlovku celkom dole tak vpohode pojazdi aj moj, mám 178 cm.
ale inak rovnako odporučam CF8
Prosím kontaktujte ma do správy. Vopred ďakujem za ochotu