zdravim vas bajkeri:) chcem novy bike a chcel som vás poprosiť o rady že pre ktory z tychto sa mam rozhodnut.Chcem bike na jkazdy po lese celodenne tury ale aby zvladol aj nejaky ten prudši zjazdik po šotoline po lese a tak. rozhodujem sa medzi: http://www.kubicasport.eu/produkt/2452/Ctm-Rocker-2.0-2011/
na to presne je ,mam trosku vyssiu vybavu 2010, e*****ny som nejazdil, ale na jazdenie po horach pohodicka ...nie je to ziadny downhill ale co to zvladne - skoky nie samozrejme ,vahu mam podobnu aj ked pocas roka klesa k 86
tu je recka mojho modelu ak by pomohla: http://cykl.cz/item/haibike-impact-test-kola
na to presne je ,mam trosku vyssiu vybavu 2010, e*****ny som nejazdil, ale na jazdenie po horach pohodicka ...nie je to ziadny downhill ale co to zvladne - skoky nie samozrejme ,vahu mam podobnu aj ked pocas roka klesa k 86
tu je recka mojho modelu ak by pomohla: http://cykl.cz/item/haibike-impact-test-kola
dakujem pekne za link,a teda teším sa nanho cez týžden mi má dorazit tak som zvedavý a skoky neskačem len sem tam ked sa v zjazdiku naskytne nejaky skor hrbol do 30 cm tak do jumpnem hehe ale tak mal som doteraz ctm zephyr plus disc a stym som to zvladal vsetko spokojny som snim bol len som chcel fullko uz tak snad mi ho dobre nahradí ten hai
hrbole, jarceky ,zlaby,kamene mozes v pohode "hopkat" ,len ziadne rampy, a pod.
rampy nie bože chráň to ma nikdy nelákalo ja len prírodu a tak super tak si ma upokojil teším sa už sa neviem dočkať keby som nemal tu žilinu tak daleko tak tam už dnes letííím hehe ale musím počkať až mi ho kurier dovezie ale tak sa teším že ani spať nemožem ešte nejaku výbavičku musím doobjednať nejaku tú podsedlovu kapsicku a tak a fakt díky za rady potom hned napíše moje poprvééééé
tak bike je doma pred dvoma hodinami prisiel uz som bol aj vyskusat trosku,som prekvapeny robustnou kostrou milo prekvapeny.Na foto vyzeral štíhlejší no takto sa mi to páči viac je super ale to je zatial moj prvy dojem este sa snim pohram vymenim rajdy ale vsetko casom zatial som spokojny a ide ako raketa ale nebol som este v terene pak napisem
zdravím Váš bikeri a bikerky:) Tak dnes som bol v teréne konečne prišiel som cely zablatený ale stálo to zato čo sa týka chovanie zadnej stavby no je to moj prvý full čiže moc porovnavat a hodnotit to neviem každopádne som zatial spokojný.Nedá sa to porovnať s ht...A necítim žeby sa to dáko pohupovalo je to ok aj vidla ma príjemne prekvapila len je dosť akoby moc nafukana poradte ako si ju nastelujem pls a dal som aj pár menšich jumpov cez jarky akorene a pohodka ten tlmič nahodou ale bol som len hodinku a pol viac napisem po celodennej jazde Ale čo je des to su plášte no to ej des sorry ak niekto ich preferuje no mne nevyhovuju musim kupit iné a čo najskor nejake s vačšim dazenom ktore lepsie sedia tieto nic moc dokonca sa bojim snimi cez daky kamen prejst poradte prosim nejake dobre plášte tak od 2.10 vhodne do terenu ako su kamene korene ,,skalky,, blato sotolina atd. zatím diky a pekný den Vám všetkým prajem
keď už chceš vymenit gumy tak skús tam hodit nejake maxxisy či uz wet screamy alebo nejake miniony.Ja osobne jazdím michelinky HOT 2,5ky a som s nimi mimoriadne spokojnyy.Držia dobre či už na ceste alebo na snehu ale aj v blate!!fakt!
Máš doma pumpu na vidlicu ? Ak nie kúp ak máš tak vyfukuj aby si využíval čo najviac zdvihu. Treba skúšať časom nájdeš správny tlak.
2,5 Na ten bajk nie ! Pchať na XC bajk Dh gumy je rada nad zlato.
Moc si ma nepotešil lebo RaRa som chcel dat v budúcnosti dozadu. Záleží od toho kolko jazdíš asfalt a ako často v mokru. Byť tebou by som skúsil dopredu NN 2,25 ale nejakú vyššiu verziu nie performence. Ralfa by som vzadu nechal a ked ho zjazdíš dal druhého, nieje to síce plášť do blata ale vraj dokáže slušne držať. Kolko fúkaš a kolko vážiš ?
Popr. niečo od iných značiek. Conti Mk/Xk alebo nejaké Micheliny ale nič extrémne pomalé.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len si netreba mýliť preteky v XCO a XCM. By som chcel vidieť taký XC okruh, ktorý by niekto (normálne) odjazdil na cyklokrose.
tu je recka mojho modelu ak by pomohla:
http://cykl.cz/item/haibike-impact-test-kola
tu je recka mojho modelu ak by pomohla:
http://cykl.cz/item/haibike-impact-test-kola
dakujem pekne za link,a teda teším sa nanho cez týžden mi má dorazit tak som zvedavý
rampy nie bože chráň to ma nikdy nelákalo ja len prírodu a tak super tak si ma upokojil teším sa už sa neviem dočkať keby som nemal tu žilinu tak daleko tak tam už dnes letííím hehe ale musím počkať až mi ho kurier dovezie
2,5 Na ten bajk nie ! Pchať na XC bajk Dh gumy je rada nad zlato.
Moc si ma nepotešil lebo RaRa som chcel dat v budúcnosti dozadu. Záleží od toho kolko jazdíš asfalt a ako často v mokru. Byť tebou by som skúsil dopredu NN 2,25 ale nejakú vyššiu verziu nie performence. Ralfa by som vzadu nechal a ked ho zjazdíš dal druhého, nieje to síce plášť do blata ale vraj dokáže slušne držať. Kolko fúkaš a kolko vážiš ?
Popr. niečo od iných značiek. Conti Mk/Xk alebo nejaké Micheliny ale nič extrémne pomalé.