Ahojte naposledy som mal ztrhnuty zavit na petke , nedal sa opravit ani prevložkovat zostala mi strasne tenka stena a petku som zhanal mesiac, nakoniec z madarska sa mi hooorko tazko podarilo zohnat za 20 eur ,,, je to dost atypicky tvar . Zavit sa podariklo ztrhnut pri jednom menšom pade ked sa bike prevratil do boku a prehadzovač dostal uder. Napadlo ma potom sice uz neskoro ,,, kupit chranič prehadzovača ked mi ho v obchode ukazali tak som videl že je to blbosť pretože sa uchytava o petku pod osku , a pri pade poskodit dalsiu petku by sa mi nechcelo. Tak som trochu porozmyšlal ako to spraviť aby som ochranil petku a prehadzovač a napadlo ma dať tam provizorny peg ,, padaci protektor ,, kus trubky uchytit nakoniec zaslepku a je to.Ja mam taky ram ze pri zadnej stavbe pred petkou mam volny taky štvorček a dotoho som to dal. urcite to petku neochrani pred tym ked mi skoči konar do kolesa ale aspon pri pade dačo. Co vravíte na to vy ? Chcem vediet vase nazory čo vylepšiť a tak. Díky
Príspevok si mal dať do témy yychytávky.
Môj názor. Pokiaľ je ten "nárazník" poddajný pri náraze, je minmálne účinný ako ochrana.
Pokiaľ je došť pevný, pri náraze o málo poddajný predmet vidím riziko, že ťa to "vyzuje" z bicykla, prípadne aj poškodí zadnú stavbu.
Príspevok si mal dať do témy yychytávky.
Môj názor. Pokiaľ je ten "nárazník" poddajný pri náraze, je minmálne účinný ako ochrana.
Pokiaľ je došť pevný, pri náraze o málo poddajný predmet vidím riziko, že ťa to "vyzuje" z bicykla, prípadne aj poškodí zadnú stavbu.
No na to som myslel , je to dosť pevné , nevytrča to moc pretrča to len malinky kusticek za prehadzovačkou , budem musiet na to davat pozor lebo ma to fakt vystrelí z bicykla ked sa to zachyti o volačo, ale jazdim večinou po meste po hrádzy , lesíky mierne kopce a tak , tu zatial ziadne riziko nehrozí
Prehadzovačka a pätka prehadzovačky sa najčastejšie poškodí (urve), keď chytíš medzi špice zadného kolesa nejaký odlomený konár. Vtedy sa pohybom kolesa konár posúva dozadu, narazí na prehadzovačku a urve ju (najčastejšie sa zlomí pätka prehadzovačky, na to tam je). Tomuto však to, čo je na fotke nijako nezabráni.
ked ma skočit konar do kolesa tak to nezachrani nič . Ale minule som poskodil petku malym padom ked sa bike ztočil a dostala o zem šupu priamo prehadzovačka , keby som to mal uz skor takto spravene tak nemusim sa trapit zhananim novej petky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No na to som myslel , je to dosť pevné , nevytrča to moc pretrča to len malinky kusticek za prehadzovačkou , budem musiet na to davat pozor lebo ma to fakt vystrelí z bicykla ked sa to zachyti o volačo, ale jazdim večinou po meste po hrádzy , lesíky mierne kopce a tak , tu zatial ziadne riziko nehrozí