chcem Vas poprosit o radu ohladne mojej dilemy medzi dvomi modelmi damskych mtb.
S bikovanim zacinam po nejakom case, takze rekreacny jazdec zatial
Byvam v BA - takze budem jazdit cyklotrasy v okoli Malych Karpat a cez tyzden do prace po asfalte.
Na vyber mam tieto dva:
https://www.ctm.sk/bicykle/lady/charisma-5-0/cierna-seda/
https://www.ctm.sk/archiv/lady/charisma-4-0/biela-cierna/
Neviem sa medzi nimi rozhodnut, lebo kazdy ma nieco, co sa mi na nom viac pozdava
Nieco som si studovala na nete a forach, ale aj tak uplne neviem
vdaka za rady od skusenejsich
Agata
posledný komentár: 28. 6. 2009 o 21:13
Bude obratnejší a podľa údajov výrobcu aj ľahší, čo sa tiež cení.
Užšie plášte má podľa porovnania novší
PatrikL - obratnejsi bude vdaka tej vidle akoze? A 300g na vahe podla teba spravi vela?
large - komponenty menit moc nemozem (tam kde chcem kupovat). Takze o 1zubok menej na zadnej kazete spravi tolko, ze najtazsi prevod by som neutiahla
Turbi - mas pls skusenosti s tymi vidlami, ked hovoris, ze mozno XCR nebude lepsia?
Akoze popravde znacka RockShox na mna posobi lepsie, aj cenovo sa tvari ta vzduchova RS lepsia ako ta XCR
Na tej 5/2018 ma lakaju este tie tensie plaste, lebo 2.25 viem, ze hucia dost na ceste
Na tej 5/2018 ma lakaju este tie tensie plaste, lebo 2.25 viem, ze hucia dost na ceste
Plášte by som neriešil, to sa ľahko mení a je možné, že nesadnú ani tie ani tie
Vďaka 100 mm zdvihu je iný hlavový uhol a vďaka tomu bude daný bicykel citeľne obratnejší.
XCR je už fajn, v oboch prevedeniach (vzduchová aj pružinová), ale vždy si ju predstavím skôr na bikoch pre mužov s hmotnosťou 70-80 kg (kde teda tie tvrdosti pružín sadnú, vyššia hmotnosť vidlice až tak nevadí a menej citlivý chod sa tiež skôr prepáči). No a keď je v ponuke alternatíva od RS so vzduchovým pružením, tak to vyhrá RS
Nedá sa vylúčiť, že verzie na babských bikoch môžu byť iné ak ide o tvrdosť pružín, ale to bez odskúšania človek nezistí. Niektorí výrobcovia to robia, niektorí nie.
Ak sa na to pozriem vo všeobecnosti, tak som prešiel nedávno zo Solo Air systému na iný, kde je teda tvrdosť negatívnej pružiny fixná a je to ozaj cítiť keď sa tam dá tlak, ktorý už k tvrdosti negatívky nesedí.