Jazdí niekto tento spomínany model??? Ja som mal CTM Zephyr Plus Disc 2010 ale vymenil som ho v krátkej dobe za CTM Demon 2010. Rád sa podelím o skúsenosti a zážitky s týmto bajkom. Ja som s ním veľmi spokojny.
a snad este co by som mu vytkol a co som dodatocne riesil dokupenim su pedale. Pedale na tomto biku pri kupe su strasne slabe. Na zjazd sa to urcite nehodi. Nedrzi to nohu, noha sa smyka a vyletuje. Kupili sme celokovove a teraz je ten bike fakt dobry aj s nejakymi tymi skrabancami
Ja som tiež rozmýšľal nad Demonom 2010 a 2011, no na tom novšom modely ma takisto odrádza ta červená farba, ale zas pri 2010 mám kus problém zohnať na nete v dobrej cene 18" model, všade to stojí o takých 60-70 € viacej ako 20", takže keby ste náhodou našli dobrú cenu Demon 2010 18", tak mi prosím pošlite link. A ešte jednu otázku by som mal. Aký je rozdiel medzi Demonom 2010 a 2011? Lebo pri staršom modeli sa mi zdá tá vidlica väčšia a lepšia, no zas rám a ostatné komponenty neviem, že jaký je medzi nimi rozdiel. Či by sa mi radšej oplatilo vôbec kúpiť tú 2011 aj za tú cenu, že sa mi až tak nepáči. Za odpoveď na moje otázky vám už dopredu ďakujem.
http://www.kubicasport.eu/produkt/2215/CTM-DEMON-New-2010/
prakticky 2010 a 2011 sú rovnaké, len 2011 má RST vidlu, čo je troška slabšia ako SR duro na 2010. na 2011 máš Sram X,7, čo je kvalitovo rovnaké ako Shimano Deore
Cawte,, da sa na tom biku aj trochu skakat lebo ja si chcem kupit CTM raptor 3.0 2011 je to dirt s 15 ramom ale chcem ho vyuzivat aj na nieake zjazdy z horya raz za cas prejst takych 5-10 KM po ceste (islo by to vlastne taky asi 1km zjazd po kamenoch ?) atd.. tak neviem ci demona a ci raptora a ak by som nahodou kupil demona tak by som urcite kupival aj sponovaky na retaz.. a islo by taketo nieco na demona ked ma aj predne prevody ci to je iba na jeden prevod ? http://www.dookie.cz/napinak-mtb-da-bomb-recoil-cgs/d-84431-c-1349/
Demon ma vyssi ram - lepsie sa na nom budu slapat dlhsie trasy, na skakanie povedal by som, ze nevhodny, ale da sa na nom nieco urcite poskakat...
Raptor - nizsi ram, lepsi na skakanie, ked vytiahnes sedlovku, tak ani na nom nebudes mat problem prejst dlhsiu trasu(budes musiet byt zmiereny s tym, ze sa ti bude trochu horsie slapat)...
Napinak, ktory si tu dal, je na 1 placku, na 2, resp. 3 existuje napr. Shaman Enduro.
on myslel na to, ze sa mu neda vidla pretocit kvoli tomu, ze zavadzia ram...pokial neskusas nejake triky, kde pretacas rajdy o xy°, tak to pre teba nemusi byt dolezite, ale napr. aj ked spadnes a pretocia sa ti rajdy, tak to moze poskodit ram...
Ked sme uz pri tych ramoch Demon vs. Raptor. Nebol by lepsi pre vyssie postavy lepsi (dajme tomu 190cm) lepsi demon?
15" raptor sa mi zda ako detske cislo pre taku vysku.
Čawte .. Chcem a opytat ake skusenosti mate s bicyklami CTM konkretne DEMON nedavno asi pred mesiacom som kupil Ghost SE 1200 lebo som rychlo chcel nejaký lepší bike do lesa do hôr a na take mensie zjazdy ale nejak mi to nestaci a ten demon sa mi dost pozdava tak by som chcel vediet ci je dobry ci nedchadzaju diely a tak diky
Dvaja kamaráti demonov jazdia. Je to pecka. pred pár dňami som jedného skúšal v teréne. (šotolina, kamienky, blato, atď. ) Komponenty ani jednému neodchádzajú
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prakticky 2010 a 2011 sú rovnaké, len 2011 má RST vidlu, čo je troška slabšia ako SR duro na 2010. na 2011 máš Sram X,7, čo je kvalitovo rovnaké ako Shimano Deore
Raptor - nizsi ram, lepsi na skakanie, ked vytiahnes sedlovku, tak ani na nom nebudes mat problem prejst dlhsiu trasu(budes musiet byt zmiereny s tym, ze sa ti bude trochu horsie slapat)...
Napinak, ktory si tu dal, je na 1 placku, na 2, resp. 3 existuje napr. Shaman Enduro.
15" raptor sa mi zda ako detske cislo pre taku vysku.