Ja mam ctm zephyr disc ale minuloročný model spokojnosť vcelku je ale priprav sa na častejšie ladenie prehadzovačiek s brzdami som spokojný a ako tak pozerám tak 09 má nové brzdy!! Ja mam mechaniky tektro 160/160 IO Ale celkovo hodnotím tento bajk tak že za tu cenu dobra voľba
prečo veď xcr je dobrá vidla všetci tu o nej vravíte že je tuhá atď.... Neviem že či je moja taká výnimočná ale ešte ani raz som ju nenaolejoval a ide pekne mäkučko
A k tomu zephyru pouvažuj či sa ti neoplatí plusko možnože nemá kotúče ale ako sa dočítaš tu na fóre tak ani kvalitné V-čka nie sú zlé a prehadzovačky to má o triedu lepšie
Ja mam Zephyr disc 08 a všetko je na ňom v 100% stave (až na plášte, kotúče a reťaz ) a ja som s ním robil iné divočiny .... ale skákal som len skoky do výšky cca 80 cm ale dával som na ňom schody a tak ... a všetko je OK
CTM-ky su celkom dobre ale zalezi v akej cenovej kategorii boli kupene nehovorim ze lacne su nekvalitne ale ked chce niekto jazdit max. 30 km denne tak ok , ale mam CTM ELITE 2006 doplnky su vseky alivio a som spokojny a odjazdene uz mam tych cca. 4 500 Km ale kto sa nestara o bike nech sa necuduje ze sa mu kazi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A k tomu zephyru pouvažuj či sa ti neoplatí plusko možnože nemá kotúče ale ako sa dočítaš tu na fóre tak ani kvalitné V-čka nie sú zlé a prehadzovačky to má o triedu lepšie
CTM ist good bike
moja rec