Zdravim chcel som si kupit moj prvy bike paci sa mi cube reaction race 2020 model https://www.kaktusbike.sk/horskybicykel29kolesa/cube-reaction-race+51739/ ale jak ciotam tak ten sram asi neni moc dobry neviete poradit ?? nechcem kupit nieco co mi zacne po par km praskat alebo budem muset hladat kde je problem a upravovat to... dik
Zdravim neviete prosim poradit ? Naprednej vydlici sa mi spravila trocha vola ked zmackne napr brzdy a hybem z bajkom tak preskakuju kusok a az potom zacne pruzit roby to aj ked ju uzamknem . Je to na reklamaciu ? Predtym to vobec nerobilo na bajku som spravil mozno 70 km . Je to vidlica rock shox judy . Foter zas novy cube reaction pro ma nanom asi 150km a jemu to neroby pekne mu to pruzi od zaciatku. Dik
zero554 nie je to iba vola na hlavovom zlozeni - medzi ramom a korunkou vidlice? Ak ano tak to je iba vec vymeny ložiska v hlavku, co by ti mali spravit v bikeshope kedze je bike novy. Vnutorne nohy vo vidlici som este nevidel sa hybat XD
Zo zaciatku mi bol asi velky ale bol tam 120 mm predstavec a dal som tam 70mm teras vpohode ale tazko povedat kedze je to koj prvy bajk . Inak m 183cm 90kg a bol na vyber bud 19 a potom az 21 kedze 20 sa nevyraba zobral som vecsi
Zdravim neviete poradit podla foto ci mi je to velke alebo akurat ?
som mierne zmateny. ako mame vediet ci ti je velky/maly, ked na fotke je len bicykel oprety o stlp, bez akejkolvek mierky, bez toho aby si pri nom co i len stal?
viem ze fotka moze klamat a perspektiva a horizont nemusia sediet s tym co clovek vidi, no podla mna mas spicku sedla moc do dola vid pomocna ciara a tym padom ta tlaci celeho na rajdy a z toho ti trpnu ruky. sedlo ma byt vodorovne aby drzalo vacsinu vahy jazdca. ak to tak je ako pisem zarovnaj si ho /zdvihni spicku/ a vyskusaj pojazdit.
S***** sedla je uplne vrovine .dneska som isiel 50 km a este teraz ma bolia dlane , nechapem tomu stale som zaprety do gripov , vtych riaditkach je rozdiel akurat 1 stupen zahnutie k jazdcovy , je mozne ze som stym skratil posed a tym padom sa zapieram do rajdov ?
Mne tiez vyhovuje mierne zahnute sedlo dopredu, skus dat trochu vyssie sedlo alebo aj dat nizsie prestavec vybratim podloziek aby si preniesol tazisko viac dopredu a bol viac zvaleny na riadidlach, aspon mne to tak vyhovuje viac ako ked je vacsina vahy na sedle a ruky sa len pridrziavaju, pripadne dat este kratsi predstavec ked sa to nezlepsi
Skús š***** málinko hore. Máš ht, čiže keď na ňom sedíš, tak máš vidlicu v sagu - nejaké 3cm nižšie ako nasucho a môžeš sa šmýkať po sedle dole a tými rukami sa tlačíš naspäť
To som skusal dat mierne spicku dohora ale tlacilo ma to na prostatu skusim otocit predstavec smerom dodola. Ale nechapem tomu ono to zacalo az ked som dal tie nove rajdy a su take iste len je tam rozdiel ze su o kusok viac zahnute smerom k jazdcovy
Sedlo by malo byt v absolutnej rovine, treba to merat tak, ze si das na sedlo nejaku dosku, ktora je vacsia ako sedlo a na to das vodovahu. Ak ti sedlo vadi na muzskych partiach tak kup nejake s dierou. Inac z fotiek mi pride, ze sa na tom bicykli hrbis, hrudna chrbtica ta neboli? Ked sa na biku hrbis tak treba dat dlhsi predstavec, zhruba (!) plati to, ze ked sedis na biku a cez riaditka nevidis predny naboj, tak bike mas akurat, ak vidis naboj pred riaditkami, tak ti je maly, ak za, tak ti je velky.
Bolest ruk je vtedy ked nemas sedlo v rovine, ale mas ho dopredu, bolest medzi nohami zas je vtedy ked ho v rovine mas a nesedi ti, alebo ked je s***** sedla vyssie. Ak mas sedlo v rovine a mas idealnu dlzku predstavca a stale ta bolia ruky, tak skus: ergonomicke gripy od Ergon (asi 30 eur), pripadne rukavice s ochranou nervu, pripadne si daj na bike rohy - uz sa to moc nevidi, ale ruka je prave vtedy v daleko ergonomickejsom postaveni.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
som mierne zmateny. ako mame vediet ci ti je velky/maly, ked na fotke je len bicykel oprety o stlp, bez akejkolvek mierky, bez toho aby si pri nom co i len stal?
Bolest ruk je vtedy ked nemas sedlo v rovine, ale mas ho dopredu, bolest medzi nohami zas je vtedy ked ho v rovine mas a nesedi ti, alebo ked je s***** sedla vyssie. Ak mas sedlo v rovine a mas idealnu dlzku predstavca a stale ta bolia ruky, tak skus: ergonomicke gripy od Ergon (asi 30 eur), pripadne rukavice s ochranou nervu, pripadne si daj na bike rohy - uz sa to moc nevidi, ale ruka je prave vtedy v daleko ergonomickejsom postaveni.