ahoj, no neviem poradiť, to nech sa vyjadrí niekro skusenejší. Ja mam DEMA Adro z roku 2005, zatiaľ spokojnosť ale chcelo by to lepšiu vidlicu na mojom...tieto novšie už maju o niečo lepšiu. Ale rám zatiaľ drží aj keď ho občas prevetrám v teréne aj si zaskáčem..no ale mam len okolo 55 kg
napriek tomu že Kelly´s nemam moc v oblube s tychto dvoch sa mi pozdava viac, (inac kvalita ramu bude porovnatelna)
dost som sa pobavil na tom odkaze na Demu kde maju na stranke ocividne bordel, zacina to Radenie: Hayes MX-4 Disc
caffes.... ja mam ten isty kellys spider - je to fakt super bike, jednoznacny vitaz:P dema, ktoru by si chcel kupit je na hovno, kamos ho má, furt sa mu vysmievam xD strasne ma brzdy, a keby len to ...
podla mna si kup ten kellys ....
Kvalita ramu je u obidvoch rovnaka, ale ta dema ma lepsie kotucovky (Hayes - neni o com) takze ber tu Demu.
ty chces porovnat hayes so shimanom ? ale neee... hayes je akurat tak pre male bábatko do postielky... a tento model je najlacnejsi a najhorsi vo svojej kategorii.... :S:S
ty chces porovnat hayes so shimanom ? ale neee... hayes je akurat tak pre male bábatko do postielky... a tento model je najlacnejsi a najhorsi vo svojej kategorii.... :S:S
A model Shimano je myslis ze aky? Hayes je znacka ktora vyraba len kotucovky a je zamerana len na to - takze logicky aj obycajny lajik zisti, ze Hayes bude pravdepodobne asi lepsia znacka.
hmm to asi ako an to prisiel? skor porovnavajte konkretne modely nie znacky....a u oboch su modely na hovno aj modely spickove.kvalita porovnatelna.....
hmm to asi ako an to prisiel? skor porovnavajte konkretne modely nie znacky....a u oboch su modely na hovno aj modely spickove.kvalita porovnatelna.....
Radsej ber passo, ma krajsiu farbu ramu a vzadu 8kolko. Vyzeraju rovnako, ale adro ma ram matny-tak divne, passo leskly. Inak je to podobne. Kamos ma passo a tie hayes nemoze nastavit, ale su to kotuce. Ja mam vecka, ziaden problem ale su to vecka:-)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dost som sa pobavil na tom odkaze na Demu kde maju na stranke ocividne bordel, zacina to Radenie: Hayes MX-4 Disc
...a zadný tlmič...na HT...
To je vyraz podla STN EN pre zadne ozubene jednorychlostne koliesko, viackoliesko pripadne kazetu.
podla mna si kup ten kellys ....
Veru nema
A model Shimano je myslis ze aky? Hayes je znacka ktora vyraba len kotucovky a je zamerana len na to - takze logicky aj obycajny lajik zisti, ze Hayes bude pravdepodobne asi lepsia znacka.
suhlasim