Chcel by som sa poradit pri kupe Specialized demo 8 FSR1 2013 alebo Specialized status2 2014. Neviem ktory z nich si mam vybrat lebo mam iba 14 rokov a som total zaciatocnik ale tento bike budem mat asi do 18-20 rokov.
Diki za rady
Vsetci su blbci, len ty si lietadlo... Daj si uz konecne poradit. Neries to ako budes vyzerat, neries to, co je cool. Ries to, co ti spravi radost, na com mozes kvalitne bikovat a na com si neznicis telo. Naco ti bude Demo ked o par rokov skoncis s rozmaltenymi kolenami? P.S. Aby si si nemyslel ze len kecam, som po operacii kolena a poviem ti: Nechci to zazit.
mna zaujma aj 100e lebo dostanem bike a potom uz nic ani helmu ani rukavice ani chranice to vsetko budem financovat z vlastneho vrecka a este mi musi zostat na duse brzdove platnicky atd.
Ja sa napríklad v kálnici cítim ako väčší pán s mojimi 120mm a častokrát tomu naložím viac ako nejaké decká na čistokrvných zjazďákoch typu Ginat Glory, IronHorse, Mondraker ale najviac takých machrov má práve Demo (neberte to osobne, vykreslujem situáciu, ktorú vidím vždy, keď tam prídem.)
A myslím si, že sa dva krát spustíš a budú ťa bolieť nohy, ruky, skramensky predlaktia a prsty - aj keď sa to nezdá, zjazd dá ľudskému telu riadne zabrať (najmä ak máš 45kg).
Myslím si, že bude odradzujúce jazdiť na priveľkom bicykli (pre teba je momentálne M-ko nevhodná veľkosť), priťažkom bicykli (váži cca 40% tvojej telesnej váhy a ver mi, nebude to zábava)
Len tak okrajovo pripomeniem, že to Demo alebo aj Status, ktorý nevyhnutne potrebuješ má v porovnaní s konkurenciou veľmi zlú výbavu, to znamená horšie brzdy, nie najlepšie odpruženie, gramy navyše vďaka horším komponentom. A všetky tieto veci ovplyvnia zážitok z jazdy...
PS - si naozaj sprostý, ak chceš začať jazdiť bez prilby a chráničov a namiesto nich radšej zaplatiť za nápis Specialized...
Ja mať 3000 tak si kúpim Trek Ticket S osadim ho tým najlepším co je na trhu a ešte by my aj ostalo na oblečenie + prilbu Fox a aj na pár lístkov na vlak do Kálnice
na helmu by som mal mat prachy rukavice tiez chranice na kolena a lakte mam a na brile uz nebude jedine mam jedny na bike take za usi a oblecenie netreba
Inac, velmi mi pripominas mojho kamosa, co si chcel dat "poradit" a pritom chcel pocut len to co si sam zaumienil
Kazdopadne, mas peniaze? Tak si kup co chces (a nepytaj sa na farbu)
povedzte mi ci s dh bikom prejdem na kopec ak budem potrebovat a ci sa s nim mozem bikovay po ceste ked budem potrebovat prejst niekde
prosim odpovedajte iba na to co sa pytam, lebo uz ma irirtuju poznamky niektorych jedincov o tom aky som sprosty atd... proste I DONT CARE
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A myslím si, že sa dva krát spustíš a budú ťa bolieť nohy, ruky, skramensky predlaktia a prsty - aj keď sa to nezdá, zjazd dá ľudskému telu riadne zabrať (najmä ak máš 45kg).
Myslím si, že bude odradzujúce jazdiť na priveľkom bicykli (pre teba je momentálne M-ko nevhodná veľkosť), priťažkom bicykli (váži cca 40% tvojej telesnej váhy a ver mi, nebude to zábava)
Len tak okrajovo pripomeniem, že to Demo alebo aj Status, ktorý nevyhnutne potrebuješ má v porovnaní s konkurenciou veľmi zlú výbavu, to znamená horšie brzdy, nie najlepšie odpruženie, gramy navyše vďaka horším komponentom. A všetky tieto veci ovplyvnia zážitok z jazdy...
PS - si naozaj sprostý, ak chceš začať jazdiť bez prilby a chráničov a namiesto nich radšej zaplatiť za nápis Specialized...
Kazdopadne, mas peniaze? Tak si kup co chces (a nepytaj sa na farbu)
prosim odpovedajte iba na to co sa pytam, lebo uz ma irirtuju poznamky niektorych jedincov o tom aky som sprosty atd... proste I DONT CARE