Zdravim chcel by som zacat jazdit downhill a preto mam par otazok.Na akom rame je lepsie zacat na HT alebo full sus.?Ovplyvni to aj vyber biku cenu neviem presnu pretoze chcem zacat az buduci rok ale dajme tomu tak okolo 1300 eur?samozrejme ratam stym ze full sus. by bol asi bazarovy no mne to nevadi.Popripade hodte aj nejake bajky alebo nejake stranky kde sa da nieco poriadne obzriet.Za odpovede vopred diky.
ked nevie co chce nech kupi hociake DH HT aspon za 500eur a uvidi sam, v bratislave su celkom blizko DH trate kamenak a rohatka, a ak nikoho nepozna, bikemagazin.sk alebo dh-zone.sk a tam niekoho z BA urcite najdes
Muf. co tu tolko riesis, jazdit som ta videl...snad ti dojde
MuF... ak sa v autoškole naučíš jazdiť iba na automate tak ak ťa posadia do manuálu na 90 % havaruješ. Ak sa na manuále naučíš skvele jazdiť tak kúpiš automat a môžeš si dovoliť véééélmi veľa. Takto to ja vidím ak by som to dal do motorizmu je ľahké dupať na plyn brzdu všetko sa treba naučiť na manuáli aby si zvládol aj krízové situácie pretože sa musíš sústrediť na radenie riadenie a mnoho vecí....
HT je ako okena preliata cez chleba a full je ako 8rocna domaca slivka
Boha, kamos koli zlomeniu ramu presiel z fulu na HT. Vo vecsine usekoch skoro vobec nestratil tempo. Precenujete fuly. Pokial iba teoretizujete, tak si to nechajte v hlave a nepiste to ako pravdu. Dakujem.
ja viem ze to neni az taky strasny rozdiel ale tak tvoj kamos vie ai jazdit nie?? ibaze si zober napr.- kupis si prvy bike fulla pojdes nejake lahke useky- mensie korene a kamene ti utlmi bike a ty nebudes vediet tlmit rukami potom pojdes na nieco púoriadne a budes sa spoliehat na bike ale tam uz to nepomoze... zato ked sa naucis tlmit veci na HT tak ti to s fullom pojde jedna radost END
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Muf. co tu tolko riesis, jazdit som ta videl...snad ti dojde
end of story
MuF... ak sa v autoškole naučíš jazdiť iba na automate tak ak ťa posadia do manuálu na 90 % havaruješ. Ak sa na manuále naučíš skvele jazdiť tak kúpiš automat a môžeš si dovoliť véééélmi veľa. Takto to ja vidím ak by som to dal do motorizmu je ľahké dupať na plyn brzdu všetko sa treba naučiť na manuáli aby si zvládol aj krízové situácie pretože sa musíš sústrediť na radenie riadenie a mnoho vecí....
hellboy, nic v zlom, mas vodicak ?
ja si myslim, ze HT bike je ako vycapny rum a full je baccardi
Ale tie psycho rajdy
len škoda že je to v tejto téme....
Boha, kamos koli zlomeniu ramu presiel z fulu na HT. Vo vecsine usekoch skoro vobec nestratil tempo. Precenujete fuly. Pokial iba teoretizujete, tak si to nechajte v hlave a nepiste to ako pravdu. Dakujem.