Na internete som nasiel len Bikeholderkit vybaveny systemom Multidapt od firmy Krusell cca 399,- plus k tomu treba dokupit puzdro v mojom pripade Nokia 6120C za cca 649,- Nemate niekto inu trebars lacnejsiu alternativu? Chcel by som to pouzit ako bikeradio s integrovanym navisystemom
no to by sa ale potom musel este nejak ten telefon v tom drziaku zaistit, lebo by pri prvej nerovnosti podla mna z toho vyletel a rozbil by minimalne luxusne okuliare
no mobil dam do dresu do zadneho vrecka na zips a mam pokoj ani take otrasy nebude mat ako na biku.
takto sa mi podarilo zomliet uz 2 mt ked som ich mal v kapse na biku takze to davam do dresu a nieje problema
mobil by som si urcite nedaval na nejaky nadstavec pripevneny k bike sa vysypes a nadstavec v prdeli aj s mobilom ked ho mas v tom zadnom vrecku ako napisal banan1987 tak je asi najmensie riziko aj pri pade ze sa ti rozbije
Ked sa volakde sám vytreš zlomiš nohu že sa ani nepostavíš potom by si ten pokoj rychlo menil
BTW mobilov mam doma aj 5 keby sa mi chce tak nosim druhy aby som pri pade nepokazil ten aktualny ale som moc pohodlny
ja nosim mobil tiez vo vacku v drese ale chcem si ho dat na riaditka aby som ho mohol pouzivat na navigovanie a ked spadnem tak radsej rozflakam mobil ako PDA...
ja nosim mobil tiez vo vacku v drese ale chcem si ho dat na riaditka aby som ho mohol pouzivat na navigovanie a ked spadnem tak radsej rozflakam mobil ako PDA...
Presne na to ho potrebujem. Samozrejme clovek musi pocitat s tym, ze sa moze vysypat. Inak nie je problem ten telefon jednoducho z tych riaditiek vycvaknut a dat trebars do vaku i ked pri drsnom pade sa vycvakne aj sam spolu s tym drziakom Samozrejme, ze si to tam nedam ked pojdem dole kopcom v 50km/h.
OT: Vo vrecku vaku pripadne v drese ho nosim aj ja, co ak sa nieco stane? Nechavat ho doma aby sa mu nic nestalo? Nech mu pri pade aj praskne display, hlavne, ze si z neho clovek zavola pomoc. Spoliehat sa, ze niekto pojde okolo pripadne ved nejako sa doplazim asi nie je najrozumnejsie riesenie. A GPS suradnice tiez pomozu, samozrejme pokial je signal a nerozmlatil sa display.
tiez som nazoru, ze mobil treba brat so sebou vzdy (to predtym bolo myslene zo srandy az ste si nevsimli... )
tym prvym riadkom som chcel len to, ze vzdy sa moze mobilu nieco stat...kazdy tu iba pise, ze si ho da do vaku/dresu a akoby sa mu nemohlo nic stat...vzdy je tam nejake to percento padu a nahoda je vacsinou nevyspytatelna...
samozrejme je kravina mobil nechavat doma, len kvoli obave ze sa mu moze nieco stat...
dufam ze ste uz spokojni
este jedna vec: mobil na riaditka by som si nikdy nedaval...jedine ak by mal zabudovany tachac
najprv s Nokiou N80, teraz s HTC TyTN, musim povedat ze drzi perfektne, nehrozi nic take ako ze pri malych otrasoch vypadne. Po boku je taka "pena" a tak sa da mobil stlacit aj pevnejsie, samozrejme ak sa vysypete cestou z lesa v neviem akej rychlosti, asi nejak extra chraneny nebude. No na navigaciu ako stvorene.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tu mas naky drziak z HK http://etechcity.en.alibaba.com/product ... owimg.html
Viac sa mi googlit nechce
Samotny drziak na mobil a k nemu adapter na bike spolu to vyjde cca. 600 SK.
Ak sem da niekto lepsie riesenie budem len rad
pozeram ze to quaskove riesenie je celkom zaujimave.
link na ebay
Tu mas naky drziak z HK http://etechcity.en.alibaba.com/product ... owimg.html
Viac sa mi googlit nechce
no to by sa ale potom musel este nejak ten telefon v tom drziaku zaistit, lebo by pri prvej nerovnosti podla mna z toho vyletel a rozbil by minimalne luxusne okuliare
takto sa mi podarilo zomliet uz 2 mt ked som ich mal v kapse na biku takze to davam do dresu a nieje problema
najlepsie je mobil nechat doma a mas pokoj
mobil daj do dresu a mas vystarano
najlepsie je mobil nechat doma a mas pokoj
Mobil nie je na zahodenie ak si sam. Ani sa nemusis vytrieskat, staci vaznejsi problem a das vediet, ze zijes ale prides o hodinu dve (3-4) neskor.
BTW mobilov mam doma aj 5 keby sa mi chce tak nosim druhy aby som pri pade nepokazil ten aktualny ale som moc pohodlny
Presne na to ho potrebujem. Samozrejme clovek musi pocitat s tym, ze sa moze vysypat. Inak nie je problem ten telefon jednoducho z tych riaditiek vycvaknut a dat trebars do vaku i ked pri drsnom pade sa vycvakne aj sam spolu s tym drziakom
OT: Vo vrecku vaku pripadne v drese ho nosim aj ja, co ak sa nieco stane? Nechavat ho doma aby sa mu nic nestalo? Nech mu pri pade aj praskne display, hlavne, ze si z neho clovek zavola pomoc. Spoliehat sa, ze niekto pojde okolo pripadne ved nejako sa doplazim asi nie je najrozumnejsie riesenie. A GPS suradnice tiez pomozu, samozrejme pokial je signal a nerozmlatil sa display.
tym prvym riadkom som chcel len to, ze vzdy sa moze mobilu nieco stat...kazdy tu iba pise, ze si ho da do vaku/dresu a akoby sa mu nemohlo nic stat...vzdy je tam nejake to percento padu a nahoda je vacsinou nevyspytatelna...
samozrejme je kravina mobil nechavat doma, len kvoli obave ze sa mu moze nieco stat...
dufam ze ste uz spokojni
este jedna vec: mobil na riaditka by som si nikdy nedaval...jedine ak by mal zabudovany tachac
Pouzivam presne ten drziak:
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/1241569~$a~106/sh-drzak-na-jizdni-kolo-1569-106.html
najprv s Nokiou N80, teraz s HTC TyTN, musim povedat ze drzi perfektne, nehrozi nic take ako ze pri malych otrasoch vypadne. Po boku je taka "pena" a tak sa da mobil stlacit aj pevnejsie, samozrejme ak sa vysypete cestou z lesa v neviem akej rychlosti, asi nejak extra chraneny nebude. No na navigaciu ako stvorene.