Ako ste na tom fatbikeri ? S dnesnym 30km vyjazdom som zaokruhlil pocet km na Salse na 1000km. Zacal som v polovici Novembra ked mi prisiel z USA. 80% vyjazdov bolo letnych, resp. bez snehu. Siel som 4 MTB maratony na nom a tento rok planujem este 2 (Stupava a Slov.Raj). Zatial celkom spokojnost s mojou Salsou ako letnym trail bikom. Chystam aj novy clanok a fatbikovani v lete a v plane mam aj spravit jedno videjko tu z Malych Karpat.
par motivacnych zo Sulova 2015 (siel som strednu 48km)
Attachment:
sulov2015_1.jpg
Attachment:
sulov2015_2.jpg
Attachment:
sulov2015_3.jpg
jediny handicap som mal na dlhych asfaltovych pasazach, ktore sa sem tam vyskytli, tam ma mnohi co som ich dal v zjazde dobehli a predbehli, ale neslo mi o bednu, takze no problem. Mozno casom vymenim vpredu 28zub aspon za 32
jazdite ? ja hej a s fatbikom v lete som velmi spokojny, s 12.4kg je to radost. Myslim vsak uz aj na zimu a rozhodol som sa vybudovat si extra par kolies pre zimne jazdenie na tuhej vidle. Teraz mam na biku 65mm siroke rafiky a 4" gumy, na zimu idem dat 100mm rafiky a 5" gumy. cela akcia ma bude stat ako celkom slusny novy full, tak snad to bude stat za to. Salsa naboje, nextie karbonove rafiky, 45nrth gumy, taktiez 2 kotuce na brzdy, spice. Bude to na tuhej vidle.
Zaujala ma myslienka ze detom zaobstarat ako dalsi bike: Mondraker Panzer Kids Fat Bike copyrightwww.tweekscycles.com www.tweekscycles.com
Moja predstava je ze by mali "odpruzeny" bicykel...
Ale v porovnani s normalnym bicyklom ma odradza vyssia vaha..a zreje vyssi valivy odpor - skor teda poznat na asfalte asi ako v lese..
určite to bude "výhra"... odpružené to nebude ani náhodou si myslím, tie 20" budú isto riadne nákovy a to nehovorím o tých mechanických kotúčovkách...radšej počkaj na 20+ rozmery
nejak tym leftynam neviem prist na chut, som old school asi. inak navrhnut vidlu aby pobrala tie kola je fakt kumst, ja osobne by som ale lefty na fatbike nechcel (asi ani na mtb). Inak zaujimave je ze na Interbike 2015 bol aj fatbike Lamere a vyzera uplne rovnako ako ten Canondale, aj s leftynou....no neviem, mam pocit ze fatbike osial je uz prec (a tak je to dobre), takze tieto tech vystrelky a'la lefty ci budu mat komercne uplatnenie...?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
MONTANUS - The COLD VEINOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
jediny handicap som mal na dlhych asfaltovych pasazach, ktore sa sem tam vyskytli, tam ma mnohi co som ich dal v zjazde dobehli a predbehli, ale neslo mi o bednu, takze no problem. Mozno casom vymenim vpredu 28zub aspon za 32
https://youtu.be/n9eU5qqlMIE
Moja predstava je ze by mali "odpruzeny" bicykel...
Ale v porovnani s normalnym bicyklom ma odradza vyssia vaha..a zreje vyssi valivy odpor - skor teda poznat na asfalte asi ako v lese..
aky je vas nazor?
http://salsacycles.com/bikes/bucksaw/2016_bucksaw_x01
foto M.Slavín+B.Kríž ...
http://salsacycles.com/bikes/bucksaw/2016_bucksaw_x01
foto M.Slavín+B.Kríž ...
Pekne, kde si k nemu prisiel ? Viem ze jeden typek z Dolneho Kubina ho ma. Kupoval vo Viedni.
https://youtu.be/pu_NRu4lnk4