Specialized je svetoznama taiwanska znacka,
haibike je nemecka malo znama znacka. Jednznacne ten hai, lebo je ovela lepsie ohazdany. Navyse ja vlastnim tiez jeden kus od tohoto vyrobcu a som nadmieru spokojny.
ze svetoznama taiwanska znacka
ale to vazne ze haibiky su take dobre ? Ziadnu reklamu nemaju.A co kostra , vydrzi ?
Cena oboch bikov je rovnaka, vybava lepsia u Haibike, potom ma horsi ram, nie ?
A preco myslys ze je ram horsi??
Proste hai ma dobre ceny a dobre vybavy. Treba si samozrejme kupit bike spravnej kategorie. Ramy su vecinom v xc kategorii na jedno kopyto. Vsetko ajtak vyraba jedna taiwanska firma.
Silné slová .... na jedno kopyto to určite nie je, slová ako: geometria, kvalita spracovania, materiál, hmotnosť, povrchová úprava, vývoj a pod. robia rozdiely medzi Haibaikom a Spešlom. Určite by som nevyberal len kôli lepšej výbave, ktorá až tak priepastneodlišná nie je.
Osobne by som skúsil pohľadať ešte medzi inými značkami.
To cauapistemi : keby bol ram taky kvalitny ako u spesla, nemusela by tam byt taka dobra (na tu cenu) vybava, aj tak by sa predal, nie ? Nic proti Haibikom, nepoznam ich...to poznas 'najprv preveruj, potom doveruj'
To Lapierre : jasne, radsej kvalitnejsi ram ako lepsiu vybavu, len kde taky bike najst
v okoli Ziliny ??? (scott ani meridu nechcem)
tiež mám Haibike a nevidím v ňom nejaký problém ... ak je niečo lacnejšie nemusí to byť horšie, rovnako ako vysoká cena nezaručí kvalitu ... veľkú časť ceny výrobku a nie len pri bicykloch, tvorí značka ... ale myslím že aktuálne modely Haibike 2009 sa nepredávajú až tak lacno ...
a navyše... s p. Kubicom sa mi jednalo pri kúpe biku veľmi dobre, podľa požiadavky mi zamenil aj niektoré komponenty takže nie je všetko len o nápise na ráme ...
To l_laco : toto som potrebovala pocut ,som bola na vazkach, no urcite sa na Haibiky pojdem pozriet
To Risototh : velkost co ja viem, take M, ak nebude u RX 2009 s velkostami nebude problem
To zihadlo5 : ak mi do septembra pozicias tvoj bike, moj si kupim s vyraznou zlavou po sezone
To all : podstata temy je dobry bike pre mna v okoli ZA
neviem aké bikeshopy sú v okolí ZA, no myslím že precestovať pár KM nie je problém ... ja som z Bojníc a bike som kupoval v ZA ... dá sa to.
Tu u nás je dosť dobré zastúpenie značiek Trek, Gary Fischer, Merida, Author, Moongoose, Giant ... sadni do auta a sprav si výlet, pozisťuj čo majú, aké sú ceny .. pri osobnom jednaní je cena vždy na dohode ... myslím že každý predávajúci čo to spustí z ceny ak mu drzo povieš že či sa dá urobiť nejaká cena ... netreba sa hanbiť. Skús ...
http://www.koloshop.cz/horska-kola-mtb-16/trek-6700-disc-e-horske-kolo,-model-2008/
a co totok vcelku ujde postovne mas zdarma a co sa ti nepaci vymenia
ten Trek je parádny ... ale s tou dopravou zdarma na SK som si neni celkom istý ... no a u Treku by som ešte upozornil na to že majú dosť dlhú geometriu .. asi by som volil pre teba dámsku verziu ... radšej si niekde vyskúšaj v predajni veľkosť rámu aby si potom nebola sklamaná ..alebo prekvapená
jaaaj, keby som mala na take vyletiky cas...na to mam MTBikerov , Trek je aj v ZA, aj Giant, ale to co ja chcem nemaju ....pravdu mas, Trek si mozem aspon skusit, ak sa pren rozhodnem....ale urcite to nebude damska geometria...to je tycka dole a bledomodra s oblacikmi, ci ako to vyzera
najprv si odskusaj,potom napis ci maju a ku velkost kolega in potom volal a ,dohodli saeste mu menili aj brzdy a poslali mu ho na dobieru az domov..a pekne zostelovany len nahodil koleso ,pedale,vyrovnal rajdya uz jazdi do 3ch dni ho mal doma
tiež mám Haibike a nevidím v ňom nejaký problém ... ak je niečo lacnejšie nemusí to byť horšie, rovnako ako vysoká cena nezaručí kvalitu ... veľkú časť ceny výrobku a nie len pri bicykloch, tvorí značka ...
Asi to nik nepochopí, ale značka neznamená len tá nálepka a znak na biku. Za vývodjom bikov stoja tímy ľudí, testovací jazdci a podobne. Väčší výrobcovia bikov majú vyššie ceny aj kôli tomuto, investovali do vývoja a aj naďalej investujú. To na koľko je úmerná cena ku kvalite si nedovolím tvrdiť, no ver tomu že kvalita u Hai a Spešla je niekde inde. Nepíšem toto prvý raz, no všetci čumia len na ceny a výbavu za túto cenu, málokto si uvedomuje čo stálo pred tým ako ten bike niekto vyskladal.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
haibike je nemecka malo znama znacka. Jednznacne ten hai, lebo je ovela lepsie ohazdany. Navyse ja vlastnim tiez jeden kus od tohoto vyrobcu a som nadmieru spokojny.
ale to vazne ze haibiky su take dobre ? Ziadnu reklamu nemaju.A co kostra , vydrzi ?
Cena oboch bikov je rovnaka, vybava lepsia u Haibike, potom ma horsi ram, nie ?
Proste hai ma dobre ceny a dobre vybavy. Treba si samozrejme kupit bike spravnej kategorie. Ramy su vecinom v xc kategorii na jedno kopyto. Vsetko ajtak vyraba jedna taiwanska firma.
Osobne by som skúsil pohľadať ešte medzi inými značkami.
To Lapierre : jasne, radsej kvalitnejsi ram ako lepsiu vybavu, len kde taky bike najst
v okoli Ziliny
www.haibike.de
a navyše... s p. Kubicom sa mi jednalo pri kúpe biku veľmi dobre, podľa požiadavky mi zamenil aj niektoré komponenty takže nie je všetko len o nápise na ráme ...
a
ale podstata tejto témy bola ktorý bike ...
To Risototh : velkost co ja viem, take M, ak nebude u RX 2009 s velkostami nebude problem
To zihadlo5 : ak mi do septembra pozicias tvoj bike, moj si kupim s vyraznou zlavou po sezone
kolegovia odtial objednavali treky 08 a max spokojnost...
neviem aké bikeshopy sú v okolí ZA, no myslím že precestovať pár KM nie je problém ... ja som z Bojníc a bike som kupoval v ZA ... dá sa to.
Tu u nás je dosť dobré zastúpenie značiek Trek, Gary Fischer, Merida, Author, Moongoose, Giant ... sadni do auta a sprav si výlet, pozisťuj čo majú, aké sú ceny .. pri osobnom jednaní je cena vždy na dohode ... myslím že každý predávajúci čo to spustí z ceny ak mu drzo povieš že či sa dá urobiť nejaká cena ... netreba sa hanbiť. Skús ...
ten Trek je parádny ... ale s tou dopravou zdarma na SK som si neni celkom istý ... no a u Treku by som ešte upozornil na to že majú dosť dlhú geometriu .. asi by som volil pre teba dámsku verziu ... radšej si niekde vyskúšaj v predajni veľkosť rámu aby si potom nebola sklamaná ..alebo prekvapená
viem ze je to OT, ale aky je postup, poslu aj na sk ? Kolko to trva ?
Asi to nik nepochopí, ale značka neznamená len tá nálepka a znak na biku. Za vývodjom bikov stoja tímy ľudí, testovací jazdci a podobne. Väčší výrobcovia bikov majú vyššie ceny aj kôli tomuto, investovali do vývoja a aj naďalej investujú. To na koľko je úmerná cena ku kvalite si nedovolím tvrdiť, no ver tomu že kvalita u Hai a Spešla je niekde inde. Nepíšem toto prvý raz, no všetci čumia len na ceny a výbavu za túto cenu, málokto si uvedomuje čo stálo pred tým ako ten bike niekto vyskladal.