ahojte,
nechcem zakladať novú tému a nemám až taký prehľad v tejto kategórii bajkov, preto sa radšej opýtam. obzerám sa po HT 29" v cene okolo 700€, dobrá by bola vzduchová vidla, radenie Shimano Deore a vyššie, možné kúpiť na SK kvôli servisu, aj staršie modely, nemusí byť 2020. výška 183 cm, veľkosť asi L, alebo 20". poradíte pls?
ahojte,
nechcem zakladať novú tému a nemám až taký prehľad v tejto kategórii bajkov, preto sa radšej opýtam. obzerám sa po HT 29" v cene okolo 700€, dobrá by bola vzduchová vidla, radenie Shimano Deore a vyššie, možné kúpiť na SK kvôli servisu, aj staršie modely, nemusí byť 2020. výška 183 cm, veľkosť asi L, alebo 20". poradíte pls?
Ahoj, tiež som hľadal niečo okolo tej sumy. Ten rockrider vyzerá dobre, výbava fajn, škoda tých laniek v tej cene by to mali niekde ukryť,ale to by šla cena hore. Odporučil by som ti Kellys Gate 30, Prípadne Caliber 2 . Oba su v tej cene okolo 700€, samozrejme minuloročné modely.
Ja som kúpil Rascal 2.0 2019 ale na 29 kolesách za 725, posledný kus.Myslim si,že skvelá cena na taký bike.
Nevyzerá to zle,ale ponuka je široká a ľudia idú po overených značkách na danom trhu. Mongoose je síce overená značka,ale skôr u BMX ako MTB. Mal som Tyax,ale základnú verziu Tyax Sport. Ten bike bol ok, rám bol síce ťažký a vidlica bola blato,ale v globále to nebolo najhoršie.Servisu by som sa nebál.
Páni, čo si myslíte o https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/horske-bicykle/pevne-a-hardtail/marin-bobcat-trail-5-29-model-2019.html cena vyzerá byť v pohode, aj komponenty ako tak. Mám 185cm a váha okolo 100kg. Chcel by som ho na dojazd do roboty v rámci BA, nejaký tie výlety na Kolibu a Kamzík a okolie, takže zväčša spevnené hlinené trasy, chodím tade občas aj gravelom, len s baranmi si nie som tak istý. Dizajn sa mi tiež páči. Že je tam možnosť mať 27,5 alebo 29 kolesá. Ktoré by boli lepšie?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
horší šalter, oveľa lepšie kolesá, pevné osky vpredu aj vzadu
Tento uz ma aj normalne brzdy....
https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/horske-bicykle/pevne-a-hardtail/mongoose-tyax-29-pro-2019-horsky-bicykel.html
https://trekbikes.sk/bicykle-horske29-hardtail/1782-4023-trek-x-caliber-8-cervena.html#/46-velkost_ramu-175
Ahoj, tiež som hľadal niečo okolo tej sumy. Ten rockrider vyzerá dobre, výbava fajn, škoda tých laniek v tej cene by to mali niekde ukryť,ale to by šla cena hore. Odporučil by som ti Kellys Gate 30, Prípadne Caliber 2 . Oba su v tej cene okolo 700€, samozrejme minuloročné modely.
Ja som kúpil Rascal 2.0 2019 ale na 29 kolesách za 725, posledný kus.Myslim si,že skvelá cena na taký bike.
Tento uz ma aj normalne brzdy....
https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/horske-bicykle/pevne-a-hardtail/mongoose-tyax-29-pro-2019-horsky-bicykel.html
Nevyzerá to zle,ale ponuka je široká a ľudia idú po overených značkách na danom trhu. Mongoose je síce overená značka,ale skôr u BMX ako MTB. Mal som Tyax,ale základnú verziu Tyax Sport. Ten bike bol ok, rám bol síce ťažký a vidlica bola blato,ale v globále to nebolo najhoršie.Servisu by som sa nebál.
Tiež som kúpil CTM Rascal 2.0 z považskej bystrice pred pár mesiacmi, ako posledné kusy čo boli a musím povedať že za tú cenu dobrý kauf.
Tiež som kúpil CTM Rascal 2.0 z považskej bystrice pred pár mesiacmi, ako posledné kusy čo boli a musím povedať že za tú cenu dobrý kauf.
Super bike, malé chyby s nastavením a brzdami od predajcu. Ale už je to ok.