velmi nemam jasno ani v tom aky by mal byt moj dalsi bike.. mam 185 cm, 83 kg.. moja predstava je mtb s 29 palc.kolesami, aj ked budem jazdit viac asfalt ako teren /70-30/, aj tak chcem radsej mtb,nie cross. cenovy strop je 500 eur. zatial som pokukoval len tak po Specialized Hardrock Disc 29 alebo CTM Rambler 1.0, ak by mi niekto hodil do placu porovnatelne dalsie typy inych znaciek, bol by som fakt rad kedze ja nemam vobec prehlad, som amater.. poznam resp. pocul som este znacky merida, author,giant
Alebo tento s lepšou vidlicou - http://www.cshop.sk/product/nine-trail-19415/ - ak by bola ešte veľkosť 19,5" dostupná.
Toto nerob, je to hlúposť (z vlastnej skúsenosti)
Co a tyka MTB na ceste, tak kup nejake rychlejsie plaste s nizsim valivym odporom (ak take nebude mat bike uz pri jeho kupe) v rozmere 2.0, max. 2.1 a pojde to dobre aj po asfalte, navyse planujes kupit 29er, takze neni o com
sorry ale toto je pekna kravina. nebavime sa o kaproch ani o parfemoch.
v januari vyjednavat zlavu je uplne zbytocne - 2013kove modelove rady su vo vypredaji tak od augusta - tie uz v januari nepribudnu a tie co este do januara vydrzia uz budu len uplne leziaky ktorych sa nevedia zbavit.
2014kove modelove rady su v zlave do casu kym predajca objedna biky na rok 2014 - ak tento cas presvihnes (co po novom roku urcite presvihnes) tak nemas ziadnu poziciu na vyjednavanie zlavy...
inak povedane, ak vidis nieco zaujimave z roku 2013 tak to ber hned, ak ta zaujima nieco z roku 2014, tak mas tak 2 tyzdne max sa rozhodnut a vyjednavat...
Mam ten isty problem. Chcem kupit novy bike nakolko ten stary uz dosluzil, ale neviem kedy. Urcite chcem mat servis blizko bydliska, co su Topolcany. Mam vyhliadnuty bike http://www.cykloshop.sk/kategoria/bicykle/horske-29/bicykel-author-instinct-29-13-lestena/19-quot/
Stoji 799 v zlave v Trencine. U nas ho ma v predajni www.nocyklo.sk za 1100. Ma v pohode komponenty co u mna rozhodlo. Je ta cena podla vas v pohode a mam ho kupit teraz alebo cakat do cca februara 2014 na iny popripade tento isty? Chcem vyuzit tuto temu nakolko uz tyzden alebo dva premyslam nad tym ci kupit alebo nie, ci cakat alebo nie .... som z toho zufaly. Budem vdacny za kazdu radu od Vas skusenejsich. Dakujem ...