Chalani,chcel by som sa spitat ci som dobre kupil...?Je to:
Kelly's Magic Silver 2005
Frame -Dualtec alloy-double butted
Fork -SR Suntour Axon-D,coil spring/Hydraulic system,Remote
Lockout,travel 100mm
Headparts -Ritchey Logic Zero intergrated
Crankset -SR Suntour XCC314
Shifters -Deore,27 speed f/r
Derailleur -Deore LX
Brakes -Tektro 832AL
Hubs -Deore
Rims -KBIX WMX
Tires -Maxxis 1.90Minotaur Full Knob
Saddle -KBIX Ultraform PRO-Race
Components -Ritchey Pro/Comp
To vsteko z 22 990 Sk na 17 000 Sk
Oplatilo sa mi to kupit,ci ani nie?
A este zaroven by som sa spital na znacky Suntour a Ritchey.Su to celkom spolahlive znacky,alebo nie?Vdaka chalani aj za uprimnost...
hmmm, .... na 17 tisicovom biku hydry mat asi nebudes !!!
a 17000 sa mi za ten kellys nezda vela.... predsa to ma vidlu Suntur AXON 100mm, radenie deore a salter LX .... je pravda, ze ja by som asi za 17 litrov kupil iny bike, ale ten kellys fakt nieje zly.....
ano, presne meridu som mal na mysli, ked som pisal, ze za 17000 by som kupil iny bike
To si robis srandu s tym KGB sak ten bike je urceny na uplne nieco ine. Navyse sa podla mna nevyrovna ani vybavou. K Ritchey komponentom mam velmi kladny ztah- mam od nich skoro vsetko. Suntour vidlu som nemal takze k tomu ani nic nemam.
To si robis srandu s tym KGB sak ten bike je urceny na uplne nieco ine. Navyse sa podla mna nevyrovna ani vybavou. K Ritchey komponentom mam velmi kladny ztah- mam od nich skoro vsetko. Suntour vidlu som nemal takze k tomu ani nic nemam.
kupil si dobre a uz sa prosimta nestresuj
hmmm, .... na 17 tisicovom biku hydry mat asi nebudes !!!
a 17000 sa mi za ten kellys nezda vela.... predsa to ma vidlu Suntur AXON 100mm, radenie deore a salter LX .... je pravda, ze ja by som asi za 17 litrov kupil iny bike, ale ten kellys fakt nieje zly.....
ano, presne meridu som mal na mysli, ked som pisal, ze za 17000 by som kupil iny bike
Naco mat kotucovku, ktora je drahsia, tazsia a v beznych podmienkach ma rovnaku alebo dokonca horsiu ucinnost ako poriadne v-cko? Uz sa to tu riesilo niekolkokrat - skus pouzit vyhladavanie ...
a myslim si ze ten baik vyzera v poho tak by bolo dost dobre kebyze tam je kotucovka