Na Vedore sa mi lubi, ze ma odpruzenu vidlu a hlinikove riadidla. ale za cenu cca 230€ sa mi to nepozdava, ci to bude vobec kvalitne. Predajca hovoril ze je to dobry bicykel. Kamarat, ktory sa viac orientuje v bicykloch vravel, ze Vedoru aby som nebral. Tak teraz vazne neviem. Viete mi niekto poradit? Pripadne nejaky iny do tych cca 200€. Nejde mi ani tak o odpruzenu vidlu, ale nebranim sa
Bicykel pouzivam vacsinou iba do prace a spät a par krat do roka sa v lete zvezem s kamaratmi aj do hor
Ja jazdim dirt/FR takze sa do toho nejak moc nevyznam ale povozit sa na nom da...
tak tomuto nechapem, nie som az taky skuseny co sa tyka bicyklov. mozes mi to vysvetlit viac laicky?
ten Giant, bojim sa ze ked je z tych lacnejsich, ci ta vidlica vydrzi. Ci "nepovoli" casom. Kedze najblizsia predajna je v Nitre (pripadne postovne), aby som to nemusel daleko reklamovat
Ale paci sa mi, stale nad nim rozmyslam. pripadne tento? http://velosprint.sk/shop/c.224_539_542/giant-rincon-08.p.8084
PS: mam 110kg, ci to vydrzi ten bicykel, respektive vidlica :p
maximalne by slo o jazdu po kamenistej ceste niekde v horach. takze ste ma prehovorili
ale ked pozeram na to zatazenie a fakt, ze ten XL maju v ruzovej farbe co nechcem a XXL by bol asi velky (asi im napisem) takze asi z Giantov nebude ziaden pre mna
Chcel by som to poobede objednat.