No ja už nahodil pár € na magica
Inač ma to kus štve že v Košiciach zrušili predajňu Kellysu. Pôjdem asi do nejakej predajni bicyklov či by mi vedeli potom objednať ten Magic a poskladať. Keby pýtali veľa €-čok za to, tak si objednám a nejako už poskladám (
Keby nebola v Košiciach predajňa Kellysu svedčilo by to o veľkej uvedomelosti miestneho trhu. Lebo ja by som to nechel ani zadarmo a ešte k tomu v tychto cenach mozes kupit, už fakt normalny bicykel nie Kellys...
tu este posielam link, je to vypredajovy model http://eshop.merida.sk/?cls=stoitem&stiid=12716 cena 759, hlavne ram je neporovnatelne lepsí a to je zaklad. Dalej je tam vidlica rock shox, ktora uz na rozdiel od Suntouru aj aj tlmi... este je chyba vo fotke, kluky su tam Deore - Hollowtech II. A pozor na nizke rady od Sramu typu X-5 to je čisty plast po 2 - 3 jazdach to mas rozladene..
tu este posielam link, je to vypredajovy model http://eshop.merida.sk/?cls=stoitem&stiid=12716 cena 759, hlavne ram je neporovnatelne lepsí a to je zaklad. Dalej je tam vidlica rock shox, ktora uz na rozdiel od Suntouru aj aj tlmi... este je chyba vo fotke, kluky su tam Deore - Hollowtech II. A pozor na nizke rady od Sramu typu X-5 to je čisty plast po 2 - 3 jazdach to mas rozladene..
No neviem,tá ***** je omnoho škaredšia,rock shox dart je neuveritelný kus šrotu oproti Suntour XCR 2012 nieto ešte oproti RAIDON-u...Určite by som bral kellys,má asi aj lepšiu výbavu
edit: glock je rozhodne lepší ako merida...Bike za 760 euro ktorý nemá ani deore kluky...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS: Drotár. Je aj modrý salamander
http://kellysbike.com/index.php?id=sk_duel&product_id_1=28022&product_id_2=28026&cat_id_1=318&cat_id_2=318&countries_id=189&countries_name=sk
Ale stale jednoznacne vyhrava Magic Expert
// a hla. 5 rocna zaruka na ram.
// neprihodis 30e na glocka ? http://kellysbike.com/index.php?id=sk_product&product_id=28018&countries_id=189&countries_name=sk&cat_id=318&subcat_id=320
Inač ma to kus štve že v Košiciach zrušili predajňu Kellysu. Pôjdem asi do nejakej predajni bicyklov či by mi vedeli potom objednať ten Magic a poskladať. Keby pýtali veľa €-čok za to, tak si objednám a nejako už poskladám
tiez si myslim.. za tych 30e to stoji.. a s tou meridou sa nezatazuj.. stary model so starou sadou a pruzinovou vidlou..
No neviem,tá ***** je omnoho škaredšia,rock shox dart je neuveritelný kus šrotu oproti Suntour XCR 2012 nieto ešte oproti RAIDON-u...Určite by som bral kellys,má asi aj lepšiu výbavu
edit: glock je rozhodne lepší ako merida...Bike za 760 euro ktorý nemá ani deore kluky...