Inak aj ja som bol dlho rozhodnutý že idem kúpiť model 2015. Oproti modelu 2014 už má aj vzadu pevnú osku, 27,5 kolesá, postavený na SLX, tlmenie virtual pivot...a cena by mala byť 1999€. Aj teskopka sedlovka poteší. Naozaj fajn bike.
tak tak. za tu cenu je to obrovsky upgrade... zapletane roamy, teleskopka s vedenim zospodu a nie az k sedlu(takze ti bowden nebeha), pevne osy, 27.5", race face kokpit. vyssia vidla a lepsie? plaste. a hlavne.. jedovatá neónová
Myslím, že je to za tie prachy dobrý enduro bike. Začne sa montovať ale až niekedy od polovice februára 2015. A myslím, že vyrobené kusy budú rýchlo predané ak si ho človek neobjedná.
ja nebudem nič nechavat na náhodu a sobotu si ho skočim predobjednat dilerovi,aspon take vyjadrenie som dostal od kellysU že je to "limited edition" a bude istejsie ked ho radsej predobjednam ako by som ho mal pak nahanat po predajniach.uz som neco podobne zazil
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.youtube.com/watch?v=uNAaf5GBOH4
Inak aj ja som bol dlho rozhodnutý že idem kúpiť model 2015. Oproti modelu 2014 už má aj vzadu pevnú osku, 27,5 kolesá, postavený na SLX, tlmenie virtual pivot...a cena by mala byť 1999€. Aj teskopka sedlovka poteší. Naozaj fajn bike.
//alebo akurat pozeram na https://www.youtube.com/watch?v=di6kfhHMW5E&list=UUiyeE1MkWVDEnijyqZlCqYw#t=87 , dosetri 1000e a mozes mat celokarbon 1x11 enduro vaziace 12,4kg.