Caute chcem prejst na full bike pozeral som si biky a s mojim limitom +/- 1600 eur som si vybral tieto dva biky yistil som ze CTM su uz vypredane tak poradte ci ist do kellysa alebo nieco v tej cene co by ste povedali ze je lepsie ako on dakujem ....... inac rocne dam +/- 3000km a snazim sa les hory mimo ciest
mne sa pačia dizajnom RM Blizzard,ten najvyšši model asi mimo rozpočet,ale zvyšne sa tušim zmestiš...troška strmy hlavovy,ale neviem posudit osobne,aj tu na bazari boli dake zanovne kusky tušim
no este taka podotazka pozeral som ten isty typ kellys tyke 50 ale rocnik 2014 este maju na sklade teoreticky by som usetril 400 eur ale je tam dost rozdiel v komponentoch co povies ked ich porovnas???
urcite si radsej kup rocnikovy model 2015. ma vylepseny ram vo viacerych smeroch. vacsi zdvih, vyladenejsi system na citlivost, direct mount na presmyk atp.
spokojny. na take vsestranne trailove jazdenie je super. dnes by som ale bral celokarbonoveho erasera.. zvlast ked bol v dobrych cenach poslednou doboru. snad buduci rok.
tu este troska menej.... teoreticky niekde by to mohlo byt este o dalsi kusok menej
si lepsi ako heureka diky =)
Ak do toho obchodu skočíš osobne, tak ti dajú cenu 1500€. Ak sa budeš dobre jednať, tak aj menej.
Obchod s bicyklami je aktuálne úplná katastrofa. Výrobcovia v tomto odvetví sa vzácne zhodnú. Predajca spraví lepšiu cenu ako je oficiálna a dostane výhražný mail od dovozcu, že kazí dobré meno značky a aby to už nerobil.
V každom prípade, v kamennom obchode môžeš dostať lepšiu cenu.
Keď budeš mať prachy až o mesiac možno natrafis už aj na 2016. Ak by si chcel môžem sa ti zajtra spýtať v Prievidzi či náhodou nenájdu aj 2015. Ja som kupoval pred 2 mesiacmi rawera 2014 tku. Posledný kus ktorý sa im podarilo zohnať.
tak od ctm nad cim som rozmyslal jedine rawer mi zapasoval a ten vraj uz davno nemaju ani xperta a to som sa uz na neho pytal tusim v auguste strasne malo ich muselo byt.......
no Michal skusit mozes ja som volal priamo tam a povedali mi ze uz nieje jedine ze by ostala na nejakej predajni ale nenasiel som nikde ved skus uvidime =)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
teoreticky niekde by to mohlo byt este o dalsi kusok menej
Kellys servisný kit pre rámy Tyke - ložiská
44,99 €
MOC 45 €Ak do toho obchodu skočíš osobne, tak ti dajú cenu 1500€. Ak sa budeš dobre jednať, tak aj menej.
Obchod s bicyklami je aktuálne úplná katastrofa. Výrobcovia v tomto odvetví sa vzácne zhodnú. Predajca spraví lepšiu cenu ako je oficiálna a dostane výhražný mail od dovozcu, že kazí dobré meno značky a aby to už nerobil.
V každom prípade, v kamennom obchode môžeš dostať lepšiu cenu.