Tak po dalsej uvahe a hladani som nasiel dalsi slusny bike do 900 Eur. Mate niekto skusenosti so znackou kona? U nas v Ke ju maju v jumspsporte mam to 300 metrov k nim.
neoplatí sa, veď si pozri napr. http://www.bicykle.sk/bicykle/stevens/mtb/allround/s7-170 , možno by sa dala cena znížiť, pravdepodobne aj keby to dajú o 10% lacnejšie tak budú mať stále zisk
keď už to chceš z Košíc, tak veľa toho na výber nemáš, ale zase nemusíš kupovať vyslovene šrot
Boze si normalny z toho shopu co ho v KE kazdy kritizuje? Stevens s vidlicou Suntour? Boze radsej nic nepis taketo rady pis malym deckam nie bikerovi na urovni. Kona je ina liga
ejj argumenty čo si predložil má úplne dorazili
biker na úrovni by mohol vedieť aká "dobrá" je vlastne tá vidlica rs dart, spravím ti jednoduché porovnanie
dart:
pružina
2.2Kg
28mm vnútorné nohy
a také srandičky ako max. odporúčaný kotúč 160mm
e*****n:
vzduch
1.8Kg
32mm vnútorné nohy
a navyše remote lock konkrétne na tom bicykli
tá kona má hodnotu tak 500-600 eur, viac nie
neviem aký je ten obchod, ono sa ťažko vyberá keď absolútne neviem čo sa dá v tvojom okolí kúpiť
a inak nemusíš zakladať xx threadov, na tie hovadiny ti stačí aj jeden
Tak po dalsej uvahe a hladani som nasiel dalsi slusny bike do 900 Eur. Mate niekto skusenosti so znackou kona? U nas v Ke ju maju v jumspsporte mam to 300 metrov k nim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
keď už to chceš z Košíc, tak veľa toho na výber nemáš, ale zase nemusíš kupovať vyslovene šrot
biker na úrovni by mohol vedieť aká "dobrá" je vlastne tá vidlica rs dart, spravím ti jednoduché porovnanie
dart:
pružina
2.2Kg
28mm vnútorné nohy
a také srandičky ako max. odporúčaný kotúč 160mm
e*****n:
vzduch
1.8Kg
32mm vnútorné nohy
a navyše remote lock konkrétne na tom bicykli
tá kona má hodnotu tak 500-600 eur, viac nie
neviem aký je ten obchod, ono sa ťažko vyberá keď absolútne neviem čo sa dá v tvojom okolí kúpiť
a inak nemusíš zakladať xx threadov, na tie hovadiny ti stačí aj jeden
http://www.kaktusbike.sk/kona/?bike=42
celkom sympaticka znacka s nevtieravym dizajnom aj farfebnym prevedenim podla mna
900? však ten bike stojí teraz 524 €...
SPECIALIZED Rockhopper Int'l Expert- http://www.jumpsport.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=426&category_id=101&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=268
jenak ma lepsiu vybavu ako ta kona a aspon mne osobne sa dizajn kony vobec nepaci