ako pozeram tak pozeram ze tu na tomto bazari ci kdekolvek inde je strasne vela kradnutych bikov...neda sa stym nic urobit?alebo sa to bere ze slovaci su chudobny narod tak ta cena kradnuteho biku je akurat ...a nikomu to nijak extra nevadi
Pred rokom som bol na sustredeni v Blave a bol tam chalan zo svajciarska....tiez biker....
Tiez mu slohli priamo v skole zamknuty bike a to PROSIM ako to tu zaznelo vo svajciarskom policajnom state......
A bol to cannodale s leftynou tak cez 100papierikou.....
Podla mna nezalezi na krajine, na policii, ale na ludoch ktori ziju v tej krajine, meste......
Musim dat za pravdu ze keby nebol dopyt nebola by ani ponuka.....(zeby ekonomia:D)
Pretoze ked raz niekto si poviem ze chce taky a taky bike tak vzdy budu ludia ktori mu ten bike zozenu ........
A ti ktori kupuju ten bike boli by sme prekvapeni ale prave nie su na tom financne najhorsie..... a kludne by si mohli dovolit kupit ten bike priamo v kamennom obchode.......
A mnesie rady pre tych ktori si nechcu slohnut bike:
1,retaze su slabsie(retaz je taka silna ako jej najslabsie oko) ako klasicke vysiace zamky na biky(hruby 1cm drot obaleny 1cm gumy proti dusiku....)priklad kellys predava dobre zamky na bike a za dobru cenu za 300-400sk mate 1,5metorvy zamok na bike ktory aj nieco vydrzy...
2,nenechavajte zamknuty bike bez vizualneho kontaktu viac ako par minut....(2-3minuty)
3,zbytocne sa nechvastajte ze aky mate super bike.....
4, velkym okruhom sa vyhybajte osadam kde byvaju ludia s vyssou pigmentaciou pleti... a ludom ktorym narastli velmi dlhe prsty:D
5,ked mate spd pedale trochu tym zneprijemnite zlodejovi odjazd na biku....
6, je dobre ked jazdite aspon dvaja vzdy moze ten druhy postrazit oba biky pokym ten prvy ide napr. : na postu, do obchodu pre pivka:D a pod.
NIECO PRE EXTREMISTOV
7, odmnotovat predne koleso a mat ho vzdy pri sebe:D
Na cestnom ešte nahodiť najťažší prevod - 53x11 nedokáže hocikto roztočiť. A na horskom zase najľahší, na prevode 22x30-36 si odkrúti nohy zo zadku a bude stáť na mieste.
No a uvoľniť brzdy - keď ho už ukradol a ponáhľa sa preč, nech nezabrzdí pred autobusom...
stale sa najdu podctivci ktori kupia lopatu a preto sa lopaty stale budu predavat. ty ked nechces lopatu tak si pytaj zaruku a papiere > na 99% to lopata nebude ak majitel ma papiere. zacnime "od seba" ale pravdupovediac svet nezmenite ale aspon mozete bike vytiahnut von s pokojnym svedomim
pocuj ty tak trepes... az mi je zle ... papiere si tu naco? ... papiere ti uz teraz vytlaci kazdy muňo na laserovej tlaciarni, su ti na dva roky ked mas zaruku a potom? po zarucnej dobe su ti na dve veci.
a nie vsetko co je bez papierov musi byt lopata ...
pocuj ty tak trepes... az mi je zle ... papiere si tu naco? ... papiere ti uz teraz vytlaci kazdy muňo na laserovej tlaciarni, su ti na dva roky ked mas zaruku a potom? po zarucnej dobe su ti na dve veci.
nevytlaci ti cely navod aj s peciatkou atd a po dvoch rokoch mi to sluzi napr na predaj aby som dokazal ze to nie je lopata.. ale ty pokojne zarucaky zahod ked ti ukradnu bike tak potom si mozes akurat vies co
hehe chlape tou poslednou vetou si chcel co povedat? ze predavas ci kupujes lopaty bez papierov?
ja som zobral par veci bez papierov a neboli to lopaty... preco by vsetko bez papierov musela byt lopata? ja na dost velku cast veci na biku nemam papiere... lepsie povedane od vsetkeho okrem prednej brzdi...
1, Peciatky urobia vsade... doma mam jednu ze Mudr.Jozef Novak prakticky lekar:D( tolko ospravedlnenych hodin YEAH )
2,papiere na bike nie su prenosne z majitela na majitela(nie je na nich vase meno a udaje)
3, niektore znacky uznvaju zaruku len 1. majitelovi
4,Ked kupujete bike alebo komponenty je dobre urobit zmluvu o kupe a k nej date prilohu alebo original papierov od bike...
5,cize ak kupujes bike uz po druhom majitelovi nemozes si byt isty ci tie papiere dakde neslohol aj s tym bikom:D pretoze nie je na nich meno....
6, ked predavate bike je dobre si nechat oroginal papierov pretoze iba tie hovoria ze aj po predaji biku ste bol prvym majitelom vy a bike nebol kradnuty
2,papiere na bike nie su prenosne z majitela na majitela(nie je na nich vase meno a udaje)
ze co? papiere su prenosne sak to je "sucast" biku.
ale nam ide o to ci to je lopata abo ne
ano ale ako si pisal na papieroch nie je meno takze okradame velke koncerny a nie sami seba
5,cize ak kupujes bike uz po druhom majitelovi nemozes si byt isty ci tie papiere dakde neslohol aj s tym bikom:D pretoze nie je na nich meno....
jo jasne papiere sa corkuju s bajkami
6, ked predavate bike je dobre si nechat oroginal papierov pretoze iba tie hovoria ze aj po predaji biku ste bol prvym majitelom vy a bike nebol kradnuty
ja som papiere poslal s ramom (zvysok mam doma s kopiou zarucaku) - predsalen na ram je dozivotka... naco ti budu doma papiere ked bike uz nemas? ze si bol prvym majitelom? naco preboha? ked si mal 15bikov tak mas doma plnu skrinu zarucakov ze "aha ja som bol prvym majitelom"
Little Fox mal som minimálen 10 bikov origoš kupované a na žiadnom záručáku som nemal meno na majitela..Jedine ja som sa vždy registroval na stránke výrobcu či už to boli Specíky alebo Mariny.
Little Fox mal som minimálen 10 bikov origoš kupované a na žiadnom záručáku som nemal meno na majitela..Jedine ja som sa vždy registroval na stránke výrobcu či už to boli Specíky alebo Mariny.
však aj ja som mal k Marinu čipovú "registračnú" kartu.
Ako ja mam napr na servisnej knizke meno a adresu a to iste aj na zarucaku a aj na blocku tusim lebo to je nie kalsicky blocek ale taky velky .....................
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pred rokom som bol na sustredeni v Blave a bol tam chalan zo svajciarska....tiez biker....
Tiez mu slohli priamo v skole zamknuty bike a to PROSIM ako to tu zaznelo vo svajciarskom policajnom state......
A bol to cannodale s leftynou tak cez 100papierikou.....
Podla mna nezalezi na krajine, na policii, ale na ludoch ktori ziju v tej krajine, meste......
Musim dat za pravdu ze keby nebol dopyt nebola by ani ponuka.....(zeby ekonomia:D)
Pretoze ked raz niekto si poviem ze chce taky a taky bike tak vzdy budu ludia ktori mu ten bike zozenu ........
A ti ktori kupuju ten bike boli by sme prekvapeni ale prave nie su na tom financne najhorsie..... a kludne by si mohli dovolit kupit ten bike priamo v kamennom obchode.......
A mnesie rady pre tych ktori si nechcu slohnut bike:
1,retaze su slabsie(retaz je taka silna ako jej najslabsie oko) ako klasicke vysiace zamky na biky(hruby 1cm drot obaleny 1cm gumy proti dusiku....)priklad kellys predava dobre zamky na bike a za dobru cenu za 300-400sk mate 1,5metorvy zamok na bike ktory aj nieco vydrzy...
2,nenechavajte zamknuty bike bez vizualneho kontaktu viac ako par minut....(2-3minuty)
3,zbytocne sa nechvastajte ze aky mate super bike.....
4, velkym okruhom sa vyhybajte osadam kde byvaju ludia s vyssou pigmentaciou pleti... a ludom ktorym narastli velmi dlhe prsty:D
5,ked mate spd pedale trochu tym zneprijemnite zlodejovi odjazd na biku....
6, je dobre ked jazdite aspon dvaja vzdy moze ten druhy postrazit oba biky pokym ten prvy ide napr. : na postu, do obchodu pre pivka:D a pod.
NIECO PRE EXTREMISTOV
7, odmnotovat predne koleso a mat ho vzdy pri sebe:D
Boju proti zlodejom ZDAR....
No a uvoľniť brzdy - keď ho už ukradol a ponáhľa sa preč, nech nezabrzdí pred autobusom...
nevytlaci ti cely navod aj s peciatkou atd
hehe chlape tou poslednou vetou si chcel co povedat? ze predavas ci kupujes lopaty bez papierov?
4,Ked kupujete bike alebo komponenty je dobre urobit zmluvu o kupe a k nej date prilohu alebo original papierov od bike...
ze co? papiere su prenosne sak to je "sucast" biku.
ale nam ide o to ci to je lopata abo ne
ano ale ako si pisal na papieroch nie je meno
jo jasne papiere sa corkuju s bajkami
ja som papiere poslal s ramom (zvysok mam doma s kopiou zarucaku) - predsalen na ram je dozivotka... naco ti budu doma papiere ked bike uz nemas? ze si bol prvym majitelom? naco preboha?
MuF: cely bajk by som lopatu nikdy nezobral. ale komponenty? kde je problem ...
co?
inak na papieroch som nemal meno a bol to speslik.. naco ukratit noveho majitela o dozivotku? ten ram ajtak nepukne no aspon je istota
však aj ja som mal k Marinu čipovú "registračnú" kartu.
imho: Mne praskol ŠPESL.. konkretne s-work epic
faktura?